Counter Strike

Top10: Ezek az ELEAGUE Boston legjobb Major aláírásai


Kiválasztottuk a januári Major legjobb 10 aláírását, és még a bennük rejlő poénokat is megfejtjük helyettetek.

A Majorok történetében volt már rengeteg ikonikus aláírás. Gondoljunk csak a legutóbbi Majoron NBK baguette-jére, ropz kaszására vagy keshandr cápájára.

A 6+1 legmenőbb Major matrica. Ha csak párat vesztek, ezeket érdemes! – gamer.hu

Szubjektív lista következik a szerintünk legjobb stílussal megáldott matricákról, és a legérthetetlenebb aláírással evör. Lassan indul a Major, a fanok már lázasan ragasztgatják a matricákat fegyvereikre, kezüket dörzsölve várják a láda dropokat és hogy milyen helyezést érnek el a Pick’Em Challenge alatt. Időzzünk kicsit most az első kategóriában, lássuk a legmenőbb matricákat, és hogy miért is tetszenek annyira.

Idén is vannak elég erős versenyzők a legkreatívabb és legmenőbb matrica címre, megmutatjuk 10 kedvencünket:

Dev1ce

A dán AWP-s lehet betegség miatt lemarad a Majorról, de matricája szerencsére fixen van. A nevében szereplő egyesből kést csinálni tökéletes ötlet volt.

Xyp9x

Csapattársa legutóbb nem tudta elküldeni az 1vX figurás aláírást a PGL-nek, na majd most. Bár láttuk már a rajzot, a stickert még nem, pont olyan menő lett, mint vártuk.

Dosia

Az X GOD lecserélte aláírását és nem tette rosszul. A mém helyett saját egyéniségére formálta: crosshair, money, love és star. Ez a négy szó egyben pont kiadja Dosiát.

HObbit

A láncra vert skill, ami ha egyszer elszabadul, akkor megnyeri a Majort. Ja várjunk ez már meg is történt a PGL Majoron.

flusha

Várható volt, hogy a “Señor VAC” becenév egyszer bekerül majd egy aláírásra, el is jött végre.

tarik

A Cloud9 játékosánál nem igazán tudnánk megfejteni, mi volt a koncepció. Az első betű vajon egy kard akar lenni, vagy inkább kereszt? Az i betű meg egy kés? Vagy egy lövedék? Igazából mindegy, baromi jó az összhatás, ez számít.

bondik

Maga az aláírás király lett, bondik beletette James Bond, vagyis a 007-es ügynök jelét is. Innen ered ugyanis a nick neve, tudtátok?

Az eddigi legnagyobb gyűjtés: 40 profi nick nevének eredetét szedték össze – gamer.hu

Van aki saját nevét használja, van aki egy focistáét, akad aki régi cipőjét vagy a kedvenc filmjét választotta. És olyan is aki egy matek tételt. A VaKarM.net újságírói összehozták az eddigi legnagyobb profi CS:GO nick név gyűjteményt mostani kutatásukkal.

De igazából az már önmagában kemény, hogy TyLoo logóval a neve mögött látunk majd bárkit is Major matricán, főleg hogy egy EU játékos is a csapatban van.

seang@res

Ez lesz a 8. Major tornája, de legutóbb 2015 végén járt ilyen magasan. Szóval sean több, mint 2 év kihagyás után kapott új matricát, és a bazinagy szívből azt vesszük le, örül is neki.

Boombl4

Élete első Major tornája, villantott is egy akkorát az aláírással, hogy leesett az állunk.

balblna

Ugyanaz, mint az előbb! Ha már egyszer itt van, emlékezetessé akarja tenni, ez a matrica erre tökéletesen alkalmas is!

Vannak persze egyéb finomságok is, hiszen számtalan olyan játékos van, akik klubváltás miatt most először kapnak matricát aktuális csapatuk logójával:

  • Legendáknál 9: fitch (Gambit), HEN1, LUCAS1, kNg, fnx, bit (100 Thieves), Lekr0, Golden (fnatic) és valde (North)
  • Kihívóknál 13: RUSH, tarik (Cloud9), seized (FlipSid3), electronic (Na’Vi), suNny, STYKO (mousesports), kRYSTAL, innocent, zehN, denis, Spiidi (Sprout), GuardiaN és olofmeister (FaZe)
  • Minor győzteseknél 33: XANTARES, ngiN, paz, MAJ3R, Calyx (Space Soldiers), stanislaw, Twistzz (Team Liquid), KrizzeN, Qikert, dimasick, Jame, dastan (AVANGAR), USTILO, Nifty, NAF (Renegades), RpK, xms, ScreaM (EnVyUs), seang@res, SicK, ShahZaM, AmaNEk, devoduvek (Misfits), balblna, Kvik, jmqa, waterfaLLZ, Boombl4 (Quantum Bellator Fire), Mo, DD, somebody, bondik és BnTeT (TyLoo)

A mai mega update összes elemét, melyben a Major matricák is érkeztek, itt találod:

Gyűjtőcikk: Shotgun buff és nerf egyszerre, Major ládák és matricák, új Pinek – gamer.hu

125 Megás update-re virradtunk, lássuk a legfontosabb változásokat egy helyen! Nagyon reméljük, hogy nem ez lesz a szokásos nagy téli update! Azoknak eddig mindig “Winter Update” volt a nevük, és méretben is nagyobbak voltak, úgyhogy sanszos, hogy a nagy UPDATE még vár ránk idén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva