Counter Strike

Coldzera lő, és GÓL! Neymar jótékonysági focimeccsén játszottak az SK-sok


Ha segítségről és jótékonykodásról van szó, nincsenek határok. A brazilok kedvenc esportolói is pályára léptek az év végi gálameccsen, gólt is lőttek.

Hiába töltik életük nagy részét számítógép előtt, ha jótékonykodásról van szó, az SK-sok kis túlzással bármit bevállalnak. Legutóbb FalleN nőtt hatalmasat mindenki szemében, amikor a kolumbiai CS:GO csapat segítségére sietett.

Nem minden hős visel köpenyt: FalleN adományából utazik versenyre az ellenfél – gamer.hu

A kolumbiai csapat gyűjtést indított, hogy elindulhassanak a WESG dél-amerikai selejtezőjén. Aztán jött FalleN és kisegítette őket a bajból. Nem akármilyen tettet hajtott végre FalleN, akit a brazil CS:GO keresztapaként is ismerünk. A Games Academy, vagyis a brazil utánpótlás egyik legfőbb támogatója ezúttal a kolumbiai riválisoknak nyújtott segítő kezet.

Most pedig TACO, coldezra és FalleN egy év végi brazil gálameccsen bukkantak fel Neymar oldalán. Ezúttal ugyanis a focipályán kellett bizonyítaniuk, hogy hiába esportolók, a rendes sport sem áll távol tőlük.

Coldzera score against team Neymar from GlobalOffensive

Coldzera gólja élményszámba ment a végül 11:7-re végződő gálameccsen. Ahol egyébként TACO is betalált még az elején:

Természetesen a meccs egyik elgszebb gólját az egyik legnagyobb név, a főszereplő Neymar szerezte:

A Gaming világtól egyébként sem áll távol a jótékonykodás, még ha nem is mindenki a focipályán teszi is. Sokkal inkább streameléssel gyűjtenek a rászorulóknak, a spanyol YouTube-erek például idén is kitettek magukért.

Szó szerint a jó ügyért játszottak egy napon át:

6 Spanish youtubers have been streaming 24 hours talking and playing videogames. They have raised 60.000€ for an association against cancer. Video games are great! from gaming

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva