Counter Strike

4 grafikus által teljesen átgondolt CS:GO dizájn


Annyira unalmas már a játék dizájnja, tele van jó ötletekkel az internet, kiválasztottunk párat, ami sokkal jobb, mint a gyári!

A játék főmenüjén a kezdetek óta bár csiszoltak egy keveset, de alapvetően nem változott meg az arculata. Ez azonban a Source 2 motor elérkezésével megváltozhat természetesen. Itt az 5 éves évforduló és még mindig nem kaptunk semmit, remélhetőleg hamarosan élesíti a Valve az ajándékot, persze csak ha készültek egyáltalán valamivel. Mi gondoltunk egy merészet és megnéztük, hogy más grafikusok milyennek képzelik el.

Renato Henrique – CS:GO UI Redesign

Ebben a Redesignban a jelenlegi rendszer picit modernizálása volt a cél. Nagyon nem változott meg az alapja, ám így is sokkal modernebb külsőt kapott, amivel egészen megváltozik a játék kinézete.

Samantha Morello – CS:GO UI Redesign

Itt pedig a minimalizmus és ezzel együtt az átláthatóság dominál. A fő célja az volt a készítőnek, hogy egy egyszerűbb, letisztultabb kinézetet adjon a játéknak, ahol csak a tényleg szükséges információk szerepelnek a képernyőn.

Mihajlo Paunovic Triandafilov – CS:GO – Flat UI Redesign

A szerb dizájner nagyon durván továbbgondolta az egész játékot. Market a játékon belül? Egy a sok menő ötlet közül, amit elférne a játékban, van néhány nagyon jó cucc benne! Ez a legrészletesebb átdolgozás mind közül, Facebookhoz hasonló hírfolyam a játék elején, amit kedvünk szerint módosíthatunk, tetszetős az biztos!

Tincho Carranza – CS:GO UI Redesign

Tincho műve némileg megosztóbb, mint az előzőek, kicsit túl egyhangúvá sikerült, de itt is vannak nagyon jó ötletek, mint például a játékon belüli market, illetve a marketen lévő fegyverek megtekintésének lehetőségének szerintem sok játékos örülne.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva