Counter Strike

16000 dollár nem elég!!! 3 ötlet, hogy jobb legyen a warmup MM előtt


Egyes szervereken találtak megoldást az élvezetes bemelegítésre, de MM alatt még mindig a régi lemez pörög. Kedves Valve, erre is jöhetne az update!

16 000 dollár, fegyverek mindenütt és előbb utóbb már csak pisztollyal rohangálsz, és kapod a fejeseket. Ismerős ugye?

A Valve a pénz korlátozásával próbálja megtartani a szerverek tisztaságát, hiszen a rengeteg földön heverő fegyver belassíthatná a játékot, jönne a lagg és a játékélményt romboló lassúság.

Ezt persze értjük, de az MM szerverek bemelegítése régóta böki a játékosok csőrét, és igazából lenne is megoldás arra, hogy a Valve kicsit ráncba szedje a rendszert.

Hogyan lehetne élvezetesebb a bemelegítés és hasznos a meccsek előtt eltöltött idő? Adunk három ötletet, hátha Gaben is minket olvas!

1. Végtelen pénz a bemelegítés alatt

Ez a legegyszerűbb megoldás, ezen még gondolkodni sem kellene. De van benne egy csavar, hogy mégse laggoljanak a szerverek!

Az elhullajtott fegyver, defuser és gránát meg se jelenjen a földön, helyette mindig 16K legyen a zsebünkben, ha a bemelegítés alatt újraéledünk!

2. DM játékmód a warmup idejére

Free for All Deathmatch, véletlenszerű spawnok és automatikusan a kezünkbe kerülő fegyverek. Egy kis aim fieszta úgysem árt a meccs előtt, lehetne lőni aki csak él és mozog.

Bemelegednének az izmok, nem kellene furkározni az egész pályán át, hogy végre embert lássunk, pörgős de mégis hasznos percek lennének.

3. Fegyver és páncél minden respawn után

Igazából pénz se kell és a DM se olyan fontos, csak legyen mivel lőni végig! Maradhatna minden ugyanígy, csak az újjáéledéskor kapjunk meg a full kevót és az AK/M4/AWP valamelyikét a kezünkbe.

Ezzel még a toxic Negev fanokat is ki lehetne szűrni, nem laggolnának a szerverek se, és a pénzzel, valamint a DM spawnokkal sem kellene szórakozni.

Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás a bemelegítés megreformálására?

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva