Counter Strike

Tényleg érkezhetnek színes füstök a játékba, és furcsa mód még jók is lesznek


Bár a Valve még semmit nem árult el, az update nem hazudik! A változtatásra több elképzelés is van, a legvalószínűbb, hogy a közvetítést segítenék.

Asiimov skin a C4-re, Keychain a fegyverekre és színes smoke-ok? Eddig mindegyiken csak nevettünk, az egyik idei update után azonban kiderült, az egyik ezek közül tényleg bekerül a játékba.

A különböző színű füstgránátok érkezésére a frissítés egyik sorából következtethetünk, valljuk be elég egyértelműnek tűnik a dolog:

Füst gránát, ami színes. Kb félreérthetetlen. Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, úgyhogy magunkra maradtunk, gondoljuk át, mi lehet a logikus magyarázat a dologra.

Az, hogy mostantól kék meg rózsaszín füstöket fogunk dobálni az kizárt, erre senki ne is számítson. Legalábbis nagyon reméljük.

  • Az már egy sokkal valószínűbb forgatókönyv viszont, hogy a színek a kommentátorokat és az observereket segítik majd. Jelenleg ugyanis csak látunk egy füstöt, de nem tudjuk ki dobta. Ha a CT-k és a Terrorok, esetleg minden játékos füstje eltérő színű lenne, akár csak árnyalataiban különbözne egymástól, máris több infó lenne a körön belül.
  • Az is elképzelhető persze, hogy ezt a játékosok is látják majd, de ekkor valószínűbb hogy nem egyénenként, inkább csak csapatonként lesz eltérő a színük.
  • Az is elképzelhető persze, hogy egy konzol parancsot kapunk csak, ami mondjuk a csapatok gyakorlását szolgálja majd. Ha egy füstös kört gyakorolnak, tisztán látszik majd ki melyiket dobta.

Egy biztos, ha nem a szokásos ezerszínű update vagy egy felesleges láda ötlet következő felvonása lesz, akár hasznos újítás is lehet belőle!

De persze simán elképzelhető, hogy a Battle Royale mód, vagyis a készülő Survival egyik újabb nyomát látjuk. A dropok a PUBG-ben is színes füstöt bocsátanak ki, lehet itt is ez lesz a módszer, erre kell a színezett smoke:

Jön a CS:GO Battle Royale? – Minden amit a Survival Mode-ról tudni lehet – gamer.hu

Van egy szép, józan mondás: Akit nem tudsz legyőzni, azt támogasd. Ez a Valve ideológiájától sem áll távol, egyre több a CS:GO-s battle royale utalás. Augusztus óta folyamatosan csökken a CS:GO játékosbázisa, a múlt hónapban 2,5 éve nem látott minimumig süllyedt az egy időben átlagosan játszók száma.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva