Counter Strike

A Valve válaszolt: Nem bannolnak felhasználónevekért


A korábbi incidens, mi szerint a Valve már nevekért is bannol úgy tűnik mégis csak kamu hír volt.

A Valve nem épp a rendkívül gyors és tiszta kommunikációjáról ismeretes, ám a legújabb őrületre, mi szerint a “catbot” nevű felhasználóit instant kibannolják a Team Fortress 2-ből, már ők is reagáltak.  vMcJohn tagadta a bugot, sőt kiderítették, hogy a TF2 szervereit megszerző script írói tervelték ki ezt az egészet, így akik megerősítették, azoknak is köze lehet a catbot féle scripthez és csupán nagyobb nyilvánosságot szerettek volna kapni, ami a redditnek és a twitternek köszönhetően, sajnos úgy tűnik sikerült is, hiszen még a nagyobb gamer oldalak is lehozták a hírt.

Hello 2018: Vigyázat a VAC már nevekért is bannol! – gamer.hu

Új rémhír terjeng, a Valve úgy tűnik elég érdekes dolgot vezetett be az új év alkalmából. Több felhasználót is kitiltottak szimplán amiatt, mert a nevük “catbot” volt. Ám szerencsére ez nem érinti a Windows felhasználókat, csupán a Linux különböző disztribúcióival csalható elő és úgy tűnik, hogy perceken belül azonnal megérkezik a VAC ban a Team Fortress 2-re úgy, hogy még a játékot se kell elindítani.

A VAC egyáltalán nem bannol név alapján, illetve ahhoz, hogy bant osszon ki, ahhoz mindenképp a VAC szervereihez kell kapcsolódnunk. Valószínűleg az volt a céljük a catbotos srácoknak, hogy a Valve és a VAC ellen fellázítsák az embereket, ám a VAC működésén nem változtatott a Valve. McJohn szerint sokkal kevésbé jelentenek problémát a csalók a Linuxon, hiszen jóval kevesebb arányban csalnak az játékosok, nem úgy, mint a Windows esetében.

Szóval nem kell félni, nem bannolnak felhasználónév esetén semmilyen játékból, a korábbi hír miatt pedig elnézésetek kérjük.

 

Forrás

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva