Counter Strike

Sárkányok, kígyók és ősi minták érkeztek a Celtic skincsaláddal


A CS:GO Műhely sohasem alszik, ezúttal e heti kedvencünk a kelta skin gyűjtemény. Mit szólnátok hozzá, ha bekerülne?

A legújabb láda már régóta várat magára. Olyannyira, hogy már azt is megszellőztették, melyik skinek kerültek bele. A Steam adatbányászai az új láda összes kinézetét megtalálták, és még a láda fantázianevét is sejtik.

Az új láda vélhetően a Chimera névvel hullik majd az ölünkbe:

Kiszivárgott – Ezek a skinek lesznek a következő ládában – gamer.hu

Ismét új skineket kapunk hamarosan, egészen pontosan 17-et. Az adatbányászok megint jó munkát végeztek, köszönjük nekik. Az adatbányászokra ezúttal ismét rámosolygott a szerencse, ugyanis a Steam API-ba becsúszott egy hiba, ami lehetővé tette, hogy megnézzük a következő ládába kiválasztott skineket.

Hydra, Chimera, csupa mesebeli lény a fantáziavilágból, ennek megfelelően pedig a műhelyben is elszaporodtak a legendás állatok.

Egy Celtic névre keresztelt kollekcióban például Wyvern és Serpent, vagyis sárkány és kígyó vonalon indultak el. A kelta motívumokat, ékköveket és az említett lényeket keresztező skincsalád ráadásul elég jóra is sikerült!

A koncepció érdekessége még, hogy a fegyverekben található ékkövek is csereszabatosak, piros vagy kék is kerülhetne beléjük. Apróságnak tűnik, de teljesen más stílust képes adni a fegyvernek egy ilyen egyszerű változtatás is.

A ősi törzsi motívumok használata nem újkeletű ötlet a CS:GO skinek világában. A maori tetoválásokra hajazó skincsalád szintén rengeteg pozitív kritikát kapott a közelmúltban.

Törzsi Maori tetoválás mentén született meg az új CS:GO skin család – gamer.hu

Összesen nyolc fegyverre került fel az új-zélandi őslakosok jellegzetes motívumát megjelenítő minta, ráadásul remek színekben. A CS:GO skinek úgy tűnik követik a divatot! Persze itt most nem Gucci skinekre kell gondolni, hanem a mindennapi élet egyre népszerűbb motívumait, melyek szép lassan bekúsznak ide is. Például a Maori szimbólumok, melyek manapság az egyik legnagyobb tetkó őrületnek számítanak!

A csicsás minták helyett a közönség úgy tűnik a hangulatosabb skinek irányába tolná ezt a láda dolgot.

Egy próbát megérne a Valve-nak is, mi van akkor ha nem a saját fejük után mennek, hanem a vásárlókra hallgatnak egy láda összeállításánál. Hiszen egy közösségi ládánál, amit mi magunk állítottunk össze, kevés népszerűbb dolgot tudnának eladni.

Ha már mindenképp együtt kell élnünk a skinekkel, legalább minimális beleszólást adhatnának.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva