Counter Strike

Ex-HellRaisers játékossal erősítettek gabessonék, megvan az új GameAgents lineup is


Gabesson streamjén durrant el az információ a csapat jövőjével kapcsolatban, 3 magyar + 2 külföldi felállással folytatják.

A Pixel feltámadása kapcsán már beszéltünk róla, ha nagy a tét, egyből megjön a magyar csapatok játékkedve. A V4 Future Sports Festival több százezer eurós díjazása, és a lehetőség hogy igazi sztárcsapatok ellen meccseljenek pont ilyen nagy tétnek számít. Olyannyira, hogy a GameAgents is újra mély vízbe dobja magát egy nemzetközi mix tervével.

A karácsonyi ubiszezon miatt nagy volt a csönd a srácokkal kapcsolatban, csupán az alábbi trió volt fix lineuppal kapcsolatban: gabesson-fleav-koloRRR. Benne volt a levegőben, hogy aaron és camper kikerültek a kötelékből, és mostanra ez bizony így is lett. Sokáig CRUC1AL volt az egyik kiszemelt, de kipróbálták, nem volt az igazi. Tovább kísérleteztek a fiúk, mostanra azonban megszületett a tökéletesnek vélt felállás: gabesson-fleav-koloRRR-zero-noel.

Igen, ZERO a HellRaisers-ből!

Zero neve nem csak innen csenghet ismerősen a régebbi rajongók számára, vele nyerte meg gabesson és akkori csapata a SEC 2. szezonjának döntőjét, amit Budapesten rendeztek. Gabi sokszor emlegette, hogy továbbra is jó barátságot ápolnak, úgy néz ki ez kapóra jött. Zero kb. 2 éve hagyta el az akkor Revolte! néven játszó srácokat, a HellRaisers-hez először beugróként, majd teljes rangú játékosként érkezett. Onnan 2017 októberében lépett ki,  azóta szabadúszó és most ismét a magyar mezőnnyel próbálkozik.

Az akkor Zeroval felálló Revolte!: gabesson-foda-rmL-Barcode-Zero | forrás: https://www.facebook.com/fodamighty

Az új ötödik neve azonban biztos furcsának hat, ki a fene az a noel? Nos, noel egy svéd játékos, ezelőtt egyetlen profibb csapatban fordult meg, név szerint a Crowns Epsorts-ban. Valamit azonban tudhat, ha Gabiékkal játszik, és jobban bejött nekik, mint CRUC1AL …

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva