Overwatch

Top 10 jelenet az Overwatch League első hetéről


Nem kérdés, hogy ki szállította a legemlékezetesebb megmozdulásokat!

Az első hét küzdelmei után nem is lehet kérdés, hogy egy nagyon színvonalas bajnokságot hozott össze a Blizzard az Overwatch League-gel: a csapatok, illetve a produkciós és közvetítő stáb is kitettek magukért, így aki magas szintű Overwatch-ra vágyik, az garantáltan jól fog szórakozni a jövőben is.

A játékosok is igyekeznek a legjobbjukat nyújtani, ennek köszönhetően pedig jó néhány emlékezetes megmozdulást láthattunk az eddigi négy játéknap során. Ezekből készített egy tízes toplistát az Astute Overwatch csatorna, összegyűjtve az első hét legemlékezetesebb villanásait.

Az első hely aligha okozott meglepetést: Pine látnoki megmozdulásáról már a múlt héten is rengeteg szó esett. De jól mutatja, mennyire erős hetet zárt a New York Excelsior McCree-je, hogy a második helyre is az ő egyik “ámokfutása” került.

Az Excelsior egyébként egyike annak a négy csapatnak, amely hibátlan egyelőre: rajtuk kívül a Los Angeles Valiant, a London Spitfire és a Seoul Dynasty nyerte meg eddig mindkét mérkőzését. Az OW League eddigi fő csalódása pedig egyértelműen a Dallas Fuel, melyet sokan a Top 4-be vártak, eddig azonban két vereséget tudnak csak felmutatni.

Kép: overwatchleague.com

A második hét első mérkőzéseit január 17-én (szerda) éjszaka rendezik majd.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva