League of Legends

Videó: A 2017-es év legjobb LoL-os Reddit klipjei


Flip komoly munkát fektetett az előző év összegzésébe, a végeredmény magáért beszél!

Aki nem tudná mi az a Reddit, egy olyan internetes óriásfórum, ami szinte a világon mindennel foglalkozik. Persze kategorizálva vannak a témák, így igen, a League of Legends-nek is van saját Reddites alfóruma, ez az r/leagueoflegends.

Az alfórum az egyik legmeghatározóbb online felülete a League of Legends közösségnek, olyannyira, hogy a Riot Games is egyre inkább felfigyel az ottani történésekre, sőt még aktív részesei is a közösségi életnek. Szinte már egy hivatalos fórumként kezelik, a játékosok legnagyobb örömére.

Itt is, mint minden fórumon, gyakorlatilag a témán belül szabadon oszthatnak meg bejegyzéseket a közösség tagjai. Kérdések, felvetések, újdonságok, és persze videók ezrei pörögnek a League of Legends alfórumon.

Flip, az egyik redditor, elkészítette a 2017-es év legkedveltebb Reddit videóinak montázsát, ráadásul még stílusos animációval is színesítette a produkciót. Minden League of Legends fannak látnia kell a munkáját, már azért is, mert kiváló, de azért is, mert hihetetlenül jó mozdulatokat vonultat fel.

Jó szórakozást!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva