Counter Strike

Teljesen megbolondult az MM, Globál ellenfeleket kapnak a Novák és a Kalák


A hiba eddig csak Prime-on jelentkezett, totálisan esélytelen helyzetbe hozva a gyengébb játékosokat.

A CS:GO rangokat nem véletlenül hozták a játékba, szépen elkülöníti egymástól a különböző ügyességi szinteket. A Matchmaking rendszer pedig hasonlót a hasonlóval elv alapján a rangok alapján osztja be egymás mellé a játékosokat. Novákat a Novákkal, Kalákat a Kalák ellen, Globálok a Globál környékiekkel.

Legalábbis eddig így volt, a Prime azonban most teljesen megőrült, full random dobálja a csapatokat.

Valamit nagyon csúnyán elállíthattak a párosítási metódusban a Valve fejlesztői. Csak úgy záporoznak ugyanis a full random csapatok képei.

A Kala meccsekre bekerültek a Novák és a Sasok is, lefelé és felfelé is téved tehát a rendszer. Bármilyen rejtett ELO rendszert is használ a CS:GO, az egy kicsit erős, hogy dupla Kala mellé bedob egy 3 ranggal kisebb és 3 ranggal nagyobb társat egyszerre.

A játék tehát jelenleg 7 rangos sávval dolgozik. Ezek alapján a Globál is kaphat Kala 1-et?

Igen, és a játék ezzel csak még tovább veszít az élvezeti értékéből, senkinek nem jó ugyanis, ha egy ember carry-zi a köröket. Az elmúlt napokban tele van hasonló élvezhetetlen meccsel a játék, Globálok kapnak Kalákal, Novák Silvereket és így tovább. Egy meccs is elég, máris jöhet a derank, ilyen nagy bukták után…

A megoldáson reméljük már dolgoznak a fejlesztők, ez ugyanis pont azt veszi el, amit a rangok behoztak. Mégpedig azt, hogy mindenki a saját képességeinek megfelelő ellenfelet kaphasson a meccseken.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva