Counter Strike

Szerezz ingyen skineket szó szerint a semmiből, teljesen legálisan


Nem csak városi legenda, tényleg léteznek ingyen szerezhető skinek, egy kis szerencse kell csak csupán.

Mielőtt belekezdesz az útmutatóba, szeretnénk tisztázni valamit:

Ez a cikk határozottan 18 éven felüliek számára készül, mert a szerencsejáték nem kiskorúak számára való. Kérlek tartsd fejben, hogy a szerencsejáték neve okkal “SZERENCSEjáték” és ha túl sokáig szórakozol vele, előbb utóbb veszteni fogsz. Soha ne a nyerési szándékkal kezdj el gamblingezni, mert ha csalódsz, rossz pszichológiai hatása lehet, esetleges függőség kialakulása. Ez az útmutató kizárólag azzal a céllal készült, hogy egy-két skint össze tudj gyűjteni magadnak. Ha nem jön be az ingyenes megoldás, hagyd ott az oldalt!

Az útmutatót szigorúan arra találtuk ki, hogy ha a raktárad üres / nincs semmi olyan érték, amit eltudnál veszíteni. Sem Én, sem a gamer.hu szerkesztői nem vállalnak semmilyen felelősséget azért, amit Te a skinjeiddel kezdesz.

A múltkori cikkben arról írtunk, hogy a szerencsejátéknak milyen sötét oldalai vannak, és hogy alapvetően nem ajánljuk a szerencsejátékozást, mert a ház mindig nyer. Viszont ez egy kivételes alkalom, mert itt TELJESEN INGYEN, a SEMMIBŐL is csinálhatsz magadnak egy kést, vagy egy szép skint, ha egy kicsit szerencsés vagy.

Kezdésnek előre leszögezném, hogy ehhez az útmutatóhoz szükséged van:

  • CS:GO-ra, amin nincs se Overwatch, se VAC, se Trade ban
  • Mobilmegerősítő, hogy tudj adni / fogadni skineket
  • Legalább 100 óra játékidő

Ezen kívül ingyenes, és ha a raktárad üres, még akkor is megcsinálhatod. Csak okosan kell eljárni!

A legtöbbet használt játékmód a mi esetünkben a roulette lesz, és a ládanyitás. Ezekhez először is kell egy “deposit skin”. A deposit skin az, ami kizárólag arra szolgál, hogy berakd az oldalra, MIUTÁN már nyertél egy adott összeget.

Példa: Felmentél egy roulette oldalra, és az ott ajándékba kapott 50 centedből csináltál 5 dollárt, de nem tudod kivenni, amíg be nem raksz egy legalább 1 dolláros skint. Erre az esetre kell egy egy dolláros skin, amit beraksz, és kiveszed a 6 dollárodat egyben.

De ezt is meg lehet szerezni ingyen. A deposit skin a legkönnyebben a CSGObounty.com -on szerezhető meg, mert az oldalon van Raffle, ami lényegében olyan, hogy az ingyenes 50 centedet egy 50-50% pénzfeldobásra használod el. És ha megnyered, egy skint automatikusan kiküld az oldal, nem kell hozzá skint berakni.

Viszont ha neked az egy dolláros deposit skin nem elég, akkor felrakhatod az ajándék 50 centedet a lilára (csgobounty-n a lila a piros) és reménykedsz. Ha megnyered, lesz egy dollárod, amiből egy 1.9 dolláros skint potenciálisan megszereztél, és kész is vagy. Ha megvan a deposit skined, az egyetlen dolgod már csak az, hogy legyen egy bizonyos keret valamelyik megbízható oldalon.

Ha már megvan az egy dollárod valamelyik oldalon, ott dönthetsz, hogy vagy berakod a deposit skined és kiveszed egyben a 3 dollárod, vagy inkább megpróbálod ismét megduplázni (berakás előtt) és kiveszel négyet, ha nyersz.
És ez így megy minden oldalon, addig, amíg a deposit skin biztonságban van a raktáradban, addig még rengeteg esélyed van nyerni.

A rouletteben 3 szint lehet találni, sok esetben ez a piros / zöld / fekete, azonban más oldalak esetleg CT/T logokat használnak, vagy lila / fekete.

A színek nyerési arányai általában ezek a számok, egyes oldalak 48-48-4%-ot tartanak (piros,fekete,zöld), egyesek a képen lévőt követik.

Az oldalak, ahol tudsz roulettezni és megbízhatóak:

CSGOBounty
CSGORoll
Gamdom
CSGOPolygon
WTFSkins
CSGOEmpire
 CSGOAtse

Most jöjjön a másik két játékmód, amit szintén próbálhatsz, mégpedig a “Trade up”. Ebben a játékmódban a skinedet felrakod az oldalra vagy a skint egyenleggé konvertálod az oldalon. Itt te adod meg az esélyét annak, hogy nyerj vagy veszíts. Teszem azt, van egy 2 dolláros skined az oldalon, és egy 4 dolláros skint szeretnél, akkor 48% esélyed van nyerni, mivel a ház 2%-ot lecsíp. Ilyenkor egy véletlenszerű szám van legenrálva.

Példa : Azt választod, hogy 50 alatt legyen a szám, amit sorsol az oldal, akkor ha 0-50 a szám, nyersz, ha 51 felett, akkor veszítesz.

Itt látható, hogy melyik szám alá kell generálnia a számot az oldalnak, hogy nyerj. Rip 204 pont 🙁

Ezeket az oldalakat tudom ajánlani trade uphoz.

CSGOGem
UpgradeCSGO
WTFSkins
Gamdom
CSGOMagic

És az előbb említett utolsó játékmód, amit ajánlanék, az a ládanyitogatás. Ez a metódus számomra már inkább kényelmetlen, mert kissé megtört a bizalmam a nagynevű oldalakban, de addig, amíg ingyen csinálod, veszteni valód nincs, legfeljebb pár perc az életedből. A ládanyitós oldalak közül csak azokat fogom felsorolni, ahol te a saját ládáidat csinálod, és nem kell 2 dollárnál többet depositolni, hogy kivehesd, amit nyertél:

CSGOLive
Skinhub (ide semmiképp ne rakd be a deposit skint, mielőtt nyertél)
DatDrop

Ezeket az oldalakat merem csak ajánlani, mert ezekkel van viszonylag pozitív tapasztalatom.

Ismét szeretném erősen kiemelni, hogy csak akkor szerencsejátékozz, ha elmúltál 18 éves, és ha nyertél, szállj ki, mert csak idő kérdése, hogy a ház fog nyerni.

Ne engedj a csábításnak, és próbáld meg úgy csinálni, hogy minél kisebb rizikód legyen! Ez a cikk nem egy reklám, a szerkesztőség semmilyen módon nem reklámozás célpontjából készítette a cikket, erősen ajánljuk, hogy az oldalakat kizárólag addig használd, amíg megnyered amit szeretnél. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva