Counter Strike

A HellRaisers odaverte a lengyel top1 AGO-t, a következő ellenfél a Vega Squadron lesz!


Borult a papírforma, az AGO csúfosan haza lett küldve, a HR viszont tovább menetelhet.

Mindkét csapat inkonzisztens teljesítményt mutatott tavaly évben, pedig a lengyeleket még a Virtus.Pro-nál is erősebbnek érezhetjük. Ki is jutottak a WESG döntőre, nem úgy mint a nagy öregek.

Bondik jót tett , hogy visszatért kínai kalandjáról, inkább emelte a színvonalat FejtZ helyett. És bár ANGE1 volt az igazi sztárja az estének, brillírozott a másik ukrán srác is. A HR látványosan rágyúrt Overpassra, 16:3 lett az első map, szinte kört nem engedtek a lengyeleknek.

Jött Mirage, amit úgyszintén DeadFoxék nyertek meg 16:13-ra. Jó volt látni, hogy mindenki jól játszott és fragelt is rendesen, bár köztudott, hogy a jó játékost csak a fragek számáról ismerjük meg.

hltv.org

Jöhet a következő ellenfél, de miért is lenne jó megverni az Vega Squadron-t?

Csupán azért, mert ezzel bejutnának a StarLadder League 4 szezonjába, ahol 300 000$ az összdíjazás, illetve az alábbi csapatok ellen villoghatnának:

liquipedia.net

A másik ágon az EnVyUs vs. Heroic meccs győztese jut a LAN-ra, amit nagy eséllyel a franciák nyernek majd. Kiesett már innen a GODSENT, a Space Soldierrs és a BIG is. Jót tenne a HR-nek, ha sikerülne kijutni, mostanság azért nagyobb csend volt a csapat körül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva