Counter Strike

Zeus-nak semmi nem jött össze, de legalább felfedezett egy gránát bugot!


Bár nyert a Na'Vi, szegény Zeust még az ág is húzta DE bejutottak az EPL hetedik szezonjába.

Elsőként jutott ki az ukrán-orosz csapat az EPL hetedik szezonjába, de nem sokon múlott az a beülő! Két csapatnak adatott meg a lehetőség, hogy bejussanak a Na’Vi-eXtatus-GODSENT-Space Soldiers négyesből, elsőként a Na’Vi-nak lett meg, illetve az eXtatus végleg kizúgott a “kvaliról” már két meccs után.

De lássuk mi is történt, Mirage-t aránylag könnyen nyerték, majd Infenót éppencsak, hogy elbukták 14:16-re, pedig 4:11-ről jöttek vissza Ct oldalon. Jött a decider Cobblestone, ahol az eddig sem brillírozó Zeus megtalált egy gránátbugot B rakóra. Egészen máshogy alakulhatott volna a kör, ha az a gránát megöli a plantoló Twistet. Így viszont 14:13-ra lépett a GODSENT, sokan azt hitték, ezzel a hibával esik ki a Na’Vi… Ám ezután kört sem adtak nekik és zsinórban hoztak 3 kört is.

A fiatal skill-trió (flamie, s1mple, electronic) lehozta a meccset a Na’Vi-nak, Zeus három pálya alatt mindössze 36-ot fragelt úgy, hogy 86 kört játszottak. Lássuk be ez baromi kevés!

 

A másik továbbjutó a Majort is megjárt Space Soldiers lett, XANTARES-ék a végén a GOSENT-et hazaküldve jutottak be az ESL Pro Leauge főtáblájára.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva