Gaming

Sneaky patch notes – Sonya kedden visszakapta amit elvettek tőle

ujsagiro - 6 éve Címkék: HGC, HOTS, patch, Sonya,

A fejlesztőcsapat visszaállította Január 24-i formájára a warriort.

Sonya az egyik legerősebb bruiser volt a metában hosszú időn keresztül, amire végül ráunt a Blizzard. Először november végén egy kisebb, január végén pedig egy nagyobb adag gyengítésen esett át a karakter. Utóbbi már érzékenyen érintette a hőst: korábban beszámoltunk róla, hogy ereje mellett népszerűsége is megcsappant a nerfek következtében, de talán ennél is sokatmondóbb adat, hogy Amerikában kétszer, Európában pedig egyszer sem választották azóta a HGC-ben a profik.

Úgy látszik a Blizzard nem volt elégedett a karakter jelenlegi formájával, úgyhogy mindent visszaállított a Január 24-i gyengítések közül – csak elfelejtettek nekünk, játékosoknak szólni erről. A rend kedvéért amit visszavontak:

-Base attack damage 84-ről 88-ra emelkedett
-A level 7-es “Poisoned Spear” talent 100 helyett ismét 125%-ot árt
-A level 16-os “Nerves of Steel” talent pedig újra öt másodpercig tart, nem háromig; ismét a max élet 30%-át adja 25 helyett, de a CD is visszaugrott 70 másodpercre 60-ról

forrás: blizzardwatch.com/

A profik egyelőre még a január 29-i patchen játszanak, úgyhogy aki viszont szeretné látni a barbár bruisert, annak jó eséllyel várnia kell, de jövőhéttől ismét résztvevője lehet a dupla tank metának a hős.

Azt, hogy erre mennyire volt szükség (lévén 30%-os népszerűsége mellett 50%-on tanyázik win rate tekintetében Hero League-ben a hős), azt mindenki döntse el maga, mindenesetre akit a legutóbbi nerfek visszatartottak, az ismét bátran játszhat Sonyával!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva