Counter Strike

Ismét szabad ügynök lett a NiP legenda


Friberg nem maradt az OpTic-ban, új lehetőségeket után kutat.

Friberg a mai napon Twitteren jelentette be, hogy ő is csatlakozik a szabad ügynökök közé, csak úgy mint a korábbi csapattársa,   Óscar “mixwell” Cañellas.  Az OpTic így úgy tűnik mindenkit elengedett a korábbi csapatból.

Friberg még az OpTic színeiben | Forrás: HLTV

A csapattal nem sikerült bekerülni az ELEAGUE Majorre, a kvalifikáción ugyanis éppen hogy lecsúsztak a 3. helyezésükkal a továbbjutásról, illetve az ECS Season 4-en sem alkottak maradandó teljesítményt azzal az egyetlen mappal, amit a mouz ellen sikerült hozniuk.

Az OpTic elküldött mindenkit és bemutatta a vadiúj csapatát – gamer.hu

Az OpTic bejelentette az új csapatát, ami ezúttal csupa új emberekből áll. Az OpTic mostanában nem volt túl sikeres, még friberg átigazolása sem hozta meg a várt eredményeket, ezért úgy döntött a szervezet, hogy valami újjal próbálkozik. Első körben visszahozták stanislaw ot irányítónak, aki egy ideig a Liquidnél vendégeskedett.

Friberg twitlongerben kifejtette, hogy ismét nyitott arra, hogy egy új csapat tagja legyen és azt is elárulta, hogy még mindig hisz önmagában és abban is, hogy tud teljesíteni a top mezőnyben.

Forrás: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva