Counter Strike

Kicsit lecsúszott mostanra a vándormadár allu. Jelenleg csak egy 15 éves cseréjének a cseréje


Nem forgatás, csak az életkori megszorítások miatti kényszerű döntés allu behívása a GODSENT-hez.

A profi mezőnyben a GODSENT mindig “C” megoldás volt a svéd csapatok között. A fnatic és a NiP árnyékában a lepattanó játékosok jutottak nekik, aki pedig erős volt, azt elvitték innen. Lényegében nevelték az utánpótlást a nagyoknak.

Amivel az ég világon semmi baj nincs, az ilyen csapatok jelenléte nagyon is fontos a profi mezőnyben!

Az akadémiai jelleg és a fiatalok kinevelése viszont ténylegesen csak úgy lehetséges, ha összeáll egy jó ötös, aki a nemzetközi mezőnyben is villantani tud. Hogy legyen tér, ahol felfedezik az itteni tehetségeket, és legyen rutinjuk a versenyeken. Éppen ezért igenis fontos láncszemek a gépezetben a GODSENT és Heroic típusú csapatok. A svéd tehetségek legújabb reménysége Brollan, aki a fnatic-ot is megjárta már, és még mindig csak 15 éves. Az ESL Pro League előszobájának számító ESEA MDL-ben azonban ilyen fiatalon nem szerepelhet, így beugró kell a helyére.

Az első elképzelés a szintén svéd konshi volt, aki azonban az eddigi meccseken csupán 0.77-es ratinget tudott felmutatni, egyértelművé vált, hogy kevés lesz ide. Úgyhogy jöhetett a jelenleg csapat nélküli allu “igazolása”, akire beugróként számítanak a továbbiakban. Vagyis tehát a NiP-et, FaZe-t és OpTic-ot is megjárt finn AWP-s jelenleg

egy 15 éves srác cseréjének a cseréje.

Nem egy túl előkelő pozíció, de még mindig jobb, mint csapat nélkül várni egy lehetőségre a szezon közepén, ahol már mindenkinek megvan a kezdője. Ha végignézünk a finn AWP-s eredményein, ennél azért ő többre hivatott.

Reméljük allu él ezzel lehetőséggel és megmutatja, egy komoly csapatra is érdemes a tehetsége alapján, hiszen sok helyen megfordult az évek alatt. Sőt nem is sok, rengeteg helyen! Az elmúlt 5 évben rengeteg csapatot megjárt, igazi vándormadár a finn AWP-s.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva