Gaming

Darabokra eső trófea, amerikai fricska, Genji 1v1 fail: ezek voltak a Western Clash legjobb pillanatai

ujsagiro - 7 éve Címkék: fun, HOTS, Western Clash,

Mozgalmas hétvége áll mögöttünk, megannyi felejthetetlen emlékkel.

Amint ismeretes, Európai döntő zajlott a Western Clash-ben, melyet elképesztően kiélezett, fordulatos csatában a Team Dignitas nyert meg a Zealots ellen 4-3-ra.

Nemcsak a döntő, hanem az egész torna emlékezetes pillanatokat hozott – elevenítsük fel ezeket!

1. Volt-nincs Hanzo

POILK úgy robbantja fel psalmot, hogy azt emberi szemmel nehéz követni: úgy tűnik, mintha elrontaná a Q-W kombót, de előreugrik és visszalöki ellenfelét. Elképesztő!

2. Leheletfinom megoldás

A következő videó nem a látványról, hanem az észjátékról szól: Mopsio egy pillanat erejéig belemegy a portálba, hogy tauntolja Junt, majd vissza is jön, így könnyű célpontot kínálva a Protectornak.

3. Na ezért éri meg matek órán figyelni – calculated Immortal!

Ennél szorosabb Immortal megszerzés talán még nem volt a HotS történelmében – három élet!

4. Ezt még bronzban is megirigyelték volna

Mind ismerjük azt az érzést, amikor észreveszünk egy Abathurt – nem lehet nem rámenni. Adrd sem tudott parancsolni magának, azonban a végeredmény nem olyan lett, mint ahogy elképzelte.

5. NA LUL

Minden játékban ott a rivalizálás a két régió között, ezúttal sem volt másképp. Az egyik európai szimpatizáns ki is fejezte véleményét az amerikai csapatok teljesítményéről – külön vicces, ahogy a kamera próbál elváltani, de nem tud elég gyorsan.

6. Európai siker, kínai trófea?

Nem sokáig tudták emelgetni a győzelemért járó trófeát a Team Dignitas tagjai, ugyanis úgy hullott darabokra másodpercek alatt, mint az amerikai álmok.

Sok más érdekes jelenetnek lehettünk szemtanúi, de most ti jöttök. Mi az, ami miatt számotokra emlékezetes marad a Western Clash?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva