Overwatch

Öt hős van, akit minden Tierben választottak a szezonban+emlékeztető: ma ér véget a Lunar Event

ujsagiro - 7 éve Címkék: Lunar Event, Meta, overwatch,

Genji, Roadhog, D.Va, Mercy és Moira a legnépszerűbb pickek.

Metajelentés

Ha nem vagyunk benne annyira az Overwatch világában, nem követjük a profikat és nem minden percben a fórumokat olvasgatjuk, akkor hasznos lehet egy gyors iránymutató arról, hogy hogyan néz ki a meta.
Jeff Kaplan, a játék egyik fejlesztője most ebben segített a játékosoknak: megosztotta fórumon, hogy melyik az a 10 hős, akit a legtöbbet játszottak a kilencedik szezonban eddig.

Ebből kiderül, hogy öt karakter van, akivel egészen biztosan nem lövünk mellé, ha kompetitív játékra adjuk a fejünket: D.va, Roadhog, Mercy, Moira és Genji Bronztól Grandmasterig mindenhol megtalálható.

forrás: reddit

Ha még jobban szeretnénk szűkíteni a lehetőségeket, és rámenni 1-2 hősre gyakorlás szempontjából, akkor a táblázatból kiderül, hogy D.Va és Moira a mi “emberünk” – már csak azért is, mert sokszor tankot vagy supportot kevésbé szívesen választanak csapattársaink, így “hiányposztra” csatlakozhatunk.

Az Overbuff statisztikái alapján ennek a két karakternek a legmagasabb a win rate-je is – láthatóan nem csak népszerűek, de erősek is.

forrás: cdn.golightstream.com

Érdekességek

Junkrat és Soldier: 76 jóval népszerűbbek Gold alatt, míg őket “váltja fel” McCree és Tracer Platinumban és felette.

Véget ér a Year of the Dog 

Ahogy megszokhattuk, most is él az event, noha március 5-e volt a határidőnek kitűzve. Azt nem tudni pontosan még, hogy meddig, de egyelőre lehet vásárolni Lunaros dolgokat és új Brawl is van, szóval kis szerencsével és sok játékkal kifarmolhatjátok a három loot boxot.

forrás: images.mmorpg.com

Reméljük sikerül mindenkinek megszereznie azt, amire vágyik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva