Gaming

Itt a Pro Deck Challenge, mutatjuk hozzá a pro deckek leírását!


Izgalmas paklikat próbálhatunk ki a Challenge során.

Amint tegnap beszámoltunk róla, egy hét múlva indul a Clash Royale League, mely igen nagy téttel bír, így érdemes rá felkészülni.

Így gondolta ezt szerencsére a Supercell is, és adott számunkra egy olyan játékmódot, ahol profik által összerakott paklikkal gyakorolhatunk – a Pro deck Challenge-et. Az első belépő ingyenes, utána szokásosan Gemet kell fizetnünk érte.

A szabályok eltérőek a sima rankedhez képest: minden lap automatikusan fel van szintezve egy bizonyosra, 3 vereségnél kiesünk, illetve a hosszabbítás ideje 1 perc helyett 3.

A jutalmak nem rosszak, akár 3000 goldot is nyerhetünk, ha végigvisszük (9 győzelem kell ehhez).

forrás: newsweek.com

Paklik a profiktól

A profik által létrehozott paklikkal játszhatunk, és mivel teljesen véletlenszerű, hogy épp melyiket adja a gép, ezért érdemes mindegyiket tanulmányoznunk egy kicsit. Nézzük meg ezeket!

Fuchi, Berin és ElecTr1fy paklija

Szinte klasszikus Hog Cycle deckekről beszélhetünk, aminél a Hog Rider az első számú win condition (ős it kell bevédenünk), amihez könnyen eljutunk, mert viszonylag olcsó az átlag elixir költsége a paklinak.

forrás: deckshop.pro

Sergioramis, Adrian Piedra és YaoYao paklija

Egy szóval a Bridgespam. Elég erős és népszerű típus, aminek az a lényege, hogy a Dark Prince-Battle Ram-Ghost/Bandit hármast kell ráküldeni egyben az ellenfélre (ezt egy varázslattal bevédhetjük), miután kivédekeztük az ellenfél támadását.

forrás: deckshop.pro

Amaterasu és Loupanji paklija

A Beatdown típusú paklikhoz hasonlóan működik: van egy tankunk, melyet előre küldünk, hogy blokkolja a sebzést, így biztonságosan mögé rakhatjuk a többi egységünket.
Fel lehet adni a második tornyot és a 3 koronára rámenni ezzel a fajta deckel.

forrás: deckshop.pro

Musicmaster és X-Bow Master paklija

Ez is Cycle deck tulajdonképpen (bár Siege-nek hívják), csak itt az X-Bow a win condition. Fontos azonban, hogy akkor rakjuk csak le, amikor az ellenfél letette a tankját, vagy amikor több elixirünk van, különben nem leszünk képesek megvédeni.
Musicmaster paklijában megtalálható az Elixir Collector, avagy pump: letehetjük azt előtte, hogy kicsaljuk az ellenfél nagy varázslatát.

forrás: deckshop.pro

Coltonw83 paklija

A csali pakli (Bait deck, ha úgy tetszik), melyben nincsen olyan nagy varázslat, mint a Fireball, hanem csak Log és Tornado, amikkel bevédjük az egységeinket.
Fontos számon tartani, hogy mit használt már el az ellenfél, és letenni egy olyat, amire nincs hatékony válasza – ez a pakli lényege.

forrás: deckshop.pro

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva