Hearthstone

Az 5 legikonikusabb női kártya a Hearthstone-ban

Drag - Csető Zsolt - 7 éve Címkék: nőnap,

Nőnap alkalmából megemlékezünk a Hearthstone legtöbbet látott női alakjairól.

Hagyományosan március 8-án, vagyis ma ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, ezért itt a remek alkalom, hogy egy kicsit más irányból közelítsük meg a Hearthstone lapjait. Arról legalábbis kevés szó esik, hogy egy kártyán éppenséggel női karakter szerepel-e, ez azonban most egy kivételes nap, ezért most mi is a lányokra fókuszálunk egy kicsit.

Kiválasztottuk azokat a kártyákat, melyek a Hearthstone legikonikusabb női alakjait ábrázolják – vagyis azokat a női lapokat, akikkel a legtöbbet találkozhattunk eddig a játék története során.

Mivel kizárólag a Classic szettben megjelent minion kártyákból válogattunk, ezért az újabb lapokat vagy éppen a DK hősöket ne keressétek a listán. Íme a mi személyes Top 5-ünk!

#5: Secretkeeper

A lányok nem arról híresek, hogy tudnak titkot tartani, mégis van köztük olyan, aki kibírja pletykálkodás nélkül: a Secretkeeper mostanság is rendre felbukkan a Secret Hunter paklikban – amíg lesz ilyen deck, addig ő is részese lesz a HS metának, még ha olykor csendesen háttérbe húzódva is.

#4: Violet Teacher

Kevés lap mondhatja el magáról, hogy eddig mindegyik Hearthstone világbajnokságon használták, de a Violet Teacher minden bizonnyal ott lenne ebben a szűk elitben. Leginkább a Druid paklik nagy kedvence, hiszen jól kombózik a 0-1 manás spellekkel – jelenleg ritkán találkozni vele, de ne legyenek kétségeitek, messze van még a tanárnő nyugdíjazása.

#3: Armorsmith

A Warrior-játékosok egyetlen dologra gerjednek: az armorgenerálásra. Na jó, meg persze az olyan csajszikra, akik armort generálnak nekik. A szorgos Armorsmith immáron négy éve rendületlenül kalapálja a páncélokat – mostanság kicsit többet pihen a szokásosnál, de ne féljetek, biztosan sokat látjuk még!

#2: Novice Engineer

A Neutral laphúzások királynője – pláne úgy, hogy hamarosan a Coldlight Oracle átköltözik a Wildba. Ha kell egy kis extra pörgetés a decknek, ő mindig rendelkezésre áll, így nem véletlen, hogy a legkülönfélébb deckekben láthattuk az elmúlt négy évben a türkizhajú hölgyeményt.

#1: Sorcerer’s Apprentice

“Some day I’ll be just like you!” – hát van olyan, akinek nem ez jut eszébe először, ha női summon hangeffektre kell gondolni? Aligha! A Mage deckek állandó szereplője már a játék kezdete óta – és nem valószínű, hogy bármikor rossz lesz, miután úgy hallottuk, hogy a vanilla statokba épített olcsóbbítás egészen jó kis képesség.

+3: Alexstrasza, Onyxia és Ysera

Most komolyan, azt hittétek, hogy megfeledkezünk a három legendás sárkányhölgyeményről? Természetesen nem, ők sem hiányozhatnak a felsorolásból!

Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy boldog nőnapot kívánjunk minden kedves női olvasónknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva