Overwatch

3+1 Overwatch kombó, amivel jó tisztában lenni

ujsagiro - 7 éve Címkék: kombó, overwatch,

Nézzük meg, hogy melyik hősök, vagy éppen melyik képességek illenek össze!

Ahogy minden játéknak, úgy az Overwatch-nak is megvannak a maga kombinációi, ami által felértékelődik 1-1 hős vagy képesség – legyen az szimplán egy duó, vagy az ability-k együttes használata.

Erre fogunk most 4 példát megnézni, melyek jól szemléltetik a játékban rejlő potenciált.

1. Junkrat + Roadhog

Több szempontból is jól kiegészíti egymást a fenti két hős: egyrészt Roadhog képes belehúzni az ellenfeleket Junkrat csapdájába, (amit amúgy nem túl nehéz kikerülni) – persze fordítva is működhet, a csapdába esett ellenfél könnyű célpont Roadhognak – másrészt Junkrat távolról nem túl effektív, de ha lehúznak neki egy Pharah-t mondjuk, akkor hamar képes felrobbantani.

2. Winston + Zenyatta

Winston képes térben sebezni a Tesla Cannon-nal, viszont ezt ellensúlyozandó relatíve keveset árt. Ekkor jön képbe Zenyatta és az Orb of Discord képessége: ezt rátéve Winston egyik célpontjára máris jelentőségteljesebbé teszi azt a sebzést.
A másik fontos aspektus, ami miatt jók ketten az az, hogy Zenyatta úgy képes Winstont megbízhatóan gyógyítani, hogy nem kell túl közel mennie az ellenfélhez a többi Supporttal ellentétben.

forrás: ifunny.com

3. Zarya + Tracer

Itt gyakorlatilag írhatnánk, hogy Zarya és szinte bármi, ugyanis a “Graviton Surge” a játék egyik legjobb előkészítő ultija. Legyen az D.Va “Self-Destruct”, Reaper “Death Blossom” vagy épp a videón látható Tracer “Pulse Bomb” képessége, mindnek kiválóan ágyaz meg Zarya.

3+1. Reinhardt + Lúcio + Orisa

A ráadás inkább csak vicces, mintsem minden meccsen összehozható, ugyanis kell hozzá egy üres tér, ahova lelökhető az ellenfél. Reinhardt ultizik, hogy ne ugorhassanak el, Orisa egybegyűjti őket, Lúcio pedig stílusosan lelöki a kupacba gyűlt ellenfelet.

A lista közel sem teljes, szerencsére bőven van még kombó a játékban, úgyhogy most ti jöttök! Mi az, amit feltétlenül megmutatnátok egy Overwatch-al nem játszó ismerősötöknek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva