Counter Strike

Golden egyetlen mondattal nyírta ki az összes pletykát, mégsem cserélik le Xiztre


A fnatic irányítója úgy tűnik megszilárdította helyét a csapatban, tovább fejlődhet a svédekkel.

Tény és való, hogy Goldent nem a fragjei miatt szeretjük. Hasonlóan a többi északi sztár IGL-hez (vagyis a régi pronax vagy a mostani karrigan irányító stílusához) Golden is a demók elemzésében és a körök közbeni hívásokban hasznos a csapatnak, nem a fragekben. CT oldalon még csak-csak letart egy rakót, de terrorban már borzasztó kevés egy fnatic szintű csapatban.

Ennek ellenére amit irányítóként hozzátesz a játékhoz, az idén 2 LAN-győzelmet hozott a svédeknek.

Ráadásul nem is kis versenyeket húztak be, a StarSeries döntővel és a WESG fináléval 2 és fél hónap alatt 1 millió dollár fölött keresnek eddig 2018-ban. A pletykák mégis megtalálták gyenge teljesítménye miatt, Xizt-el a hírek szerint fel is vette a kapcsolatot a fnatic.

Elmentek otthonról a fnatic-nál? Nyertek egy versenyt és egyből cserélnek? – gamer.hu

A hírek szerint a NiP-ből kirakott, így szabadon igazolható Xizt-re szívesen lecsapna a fnatic. Annak ellenére, hogy van egy teljesen jó irányítójuk. A fnatic trófeagyűjteményében még be sem került a legújabb kupa, máris cserélne a svéd csapat. Pár hete még megnyerték az IEM Katowice döntőjét, amivel 250 000 dollárt, vagyis közel 70 millió forintot tehetett zsebre a csapat.

A WESG győzelem azonban úgy tűnik meggyőzte a szervezetet arról, hogy a nemrég még a fnatic Academy-ben tündöklő Goldent jó döntés volt felhívni a nagy csapatba. Az irányító maga tette közzé a hírt, miszerint nincs tervben semmiféle csere, marad a fnatic IGL-e még egy darabig:

Rövid és tömör, de igazából benne van minden, ami kell. Golden marad, hiszen bizonyított a csapat vezéreként. Elbír a sztárokkal, és a legnagyobb ellenfeleket is képes legyőzni. A svéd sikersztori tehát egy ideig még biztosan folytatódik, és ha ilyen ütemben fejlődik az ötös, szép eredmények várnak még a megújult fnatic-ra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva