Gaming

3+1 dolog, ami jobbá tenné a Clash Royale-t

ujsagiro - 7 éve Címkék: Clash Royale, Reddit,

Jobbnál jobb ötletek keringenek az interneten, most ebből szemezgettünk.

Rengeteg jó funkció van a Clash Royale-ban, ami más kártyajátékokban nem található meg (noha csak részben ez a műfaja ennek): 2v2 mód, Clan Chest, lapokkal való cserélgetés.

Nem szabad azonban sosem teljesen megelégedni játékoknál azzal, ami van, mindig van lehetőség az előrelépésre.
Nézzük miben fejlődhetne szeretett játékunk!

1. Gyakorló mód

Biztos vagyok benne, hogy sokunknál előfordult már, hogy szerettünk volna egy paklit kipróbálni, de nem akartunk trófeát veszteni, így maradt a 2v2. Ezzel azonban az a gond, hogy nem ad reális képest a deckről, mert túl nagy befolyásoló tényező, hogy csapattársunk mivel játszik, illetve counterre is hamarabb bukkanunk, ha két ellenfelünk van.

Szuper lenne egy gyakorló pálya, ahol be lehetne opcionálisan állítani, hogy mutassa a játék az egységek támadási hatókörét. Ellenfél pedig lehetne a gép, vagy akár barát/klánon belüli tag.

forrás: reddit

2. Chest history

A játék sem tökéletes, valamint az internetünk is közbeszólhat: lag, kapcsolat megszakadás, vagy bármi hasonló okozhatja azt, hogy lemaradunk arról, amit bontunk. Ilyenkor ugyan böngészhetjük a gyűjteményünket, de ha csak nincs kiemelkedően jó memóriánk, akkor nem feltétlenül fogunk rájönni, hogy melyik lapot kaptuk (kivéve persze ha újat). Erre lenne jó megoldás, ha láthatnánk visszamenőleg azt, hogy mit bontottunk.

forrás: reddit

3. Jutalom a klán chest farmolásáért

A klán chest sajnos nem túl jó, kis jutalommal kecseget ahhoz képest, hogy mennyi energiát kell beletenni a közösségnek, hogy megszerezze a szinteket.

Emiatt sajnos sokszor előfordul, hogy nem is lesz meg a 10/10 – eleve hétvégén az ember pihen, nem feltétlen ebbe fekteti bele az idejét, ha ennyire kicsi a jutalom.

Lehetne jutalmazni azokat, akik a legtöbb koronát szerezték: Gem, Gold, esetleg lap járhatna például az első háromnak.

forrás: reddit

3+1. Kívánság lista

Azért írtuk a plusz egyhez ezt, mert sajnos erre látunk a legkevesebb esélyt, de reális számokat megadva nem elképzelhetetlen, hogy a Supercell is rábólintson egy ilyen funkcióra.

A legendary-ket elég nehéz megszerezni, és egyre több van belőlük. Ezt ellensúlyozandó lehetne egy kívánság lista, amelyen kiválaszthatunk egy legendary-t, melyhez mondjuk 5000 lapot kell adományoznunk csapattársainknak, hogy megkapjuk (lehetne arányosítani és mondjuk egy rare ötöt érne).
Lehetne más feltétele is, például a fentebb említett klán chestnél minél több korona megszerzése, de az alap ötlet szuper.

forrás: reddit

Ha egyetlen egy dolgot betehetnétek most azonnal a játékba, mi lenne az?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva