Counter Strike

Tudtátok, hogy a C4-es még az AWP lövéstől is képes megvédeni?


Ekkora szerencséje természetesen csak olofmeisternek lehet, aki a CS:GO történelem egyik legmázlisabb menekülését hozta össze.

Olyat már többször is láttunk, hogy valakit megment egy gránát a lövedéktől. Bár aprócska tárgyak a gránátok, még az AWP sem tudja átlőni őket. Jobbak mint néhány fal a játékban, ezt DeadFox is élesben tapasztalta meg:

A dolog persze itt valamennyire tudatos és érthető is. Hiszen a gránátot valamennyire az ellenfélnek, vagy az ellenfél megtévesztésére használják a játékosok. Szóval az, hogy egy gránát két játékos közé kerül, nem olyan ritka dolog. Az, hogy egy lövedék eltalálja már nem olyan természetes ez igaz, de valljuk be, a gránátok gyakran bukkannak fel fejmagasságban, két ember között.

De hogy a C4 is? Na az már sokkal váratlanabb!

Pedig olofmeister éppen egy ilyen helyzetet élt át és úszott meg, ráadásul AWP ellen. A biztos halál várt volna rá, ehelyett ingyen killt szerzett:

Snax’s AWP shot hits the bomb from r/GlobalOffensive

Snax és NEO egyszerre néznek be, olofmeister meglövi az entry-t és Snax visszalövi. Elméletben ez volt a forgatókönyv, és a lassítából láthatjuk is, hogy Snax mindent jól is csinált.

Simán visszalőtte volna a meneküli igyekvő olofot, ha a C4-es nem repül el éppen a célkereszt előtt.

Így viszont a bomba pont megmentette a svéd életét, világi balszerencse volt ez most a Virtus.pro-nak. Ti láttatok már hasonlót, amikor a C4 kör közben így avatkozik be a játékba?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva