Counter Strike

HLTV rating, hőtérkép és komoly statisztikák az MM meccsekre? Rengeteget tanulnánk belőle, az biztos


Pontosabb és mélyebb statisztikai mutatók, látványos hibák és erősségek kerülnének felszínre, ami akár esport karriereket is beindíthatna.

Jelenleg ha valaki fejlődni szeretne a játékban, minimális statisztikai mutatóra támaszkodhat csupán az MM meccseken. Visszanézheti a K/D számokat és a meccsen szerzett pontjait, de ennyi.

Éppen ezért, aki mélyebb statisztikákra vágyik az vagy elmegy ESEA-ra és FACEIT-re, vagy egy külsős programot használ.

Léteznek persze beépített statisztikák a CS:GO-ban is, de ezek túl általánosak ahhoz, hogy fejlődni lehessen általuk.

A külsős programok ezzel szemben igazán mély és szemléletes elemzést mutatnak teljesítményünkről. Headshot százalék, célzási pontosság, fegyverekre és mapokra lebontott kimutatások:

És gondolom senkinek sem kell bemutatni a HLTV statisztikai aranybányáját, ahol a meccsekről még hőtérképet is találok a megnyert párharcok és egyéb finomságok mellett:

Adja magát a kérdés, miért ne lehetne ezeket a létező kimutatásokat átültetni MM-re is?

A feltörekvő játékosok közül sokan játszanak itt, ezekkel a kimutatásokkal rengeteget fejlődhetnének. Ha látják melyik mutatójuk gyenge, megvan az a pont, amire rá kell gyúrni a következő meccseken. És a jó mutatójú playereket akár a csapatok is jobban tudnák vadászni. Ha kell egy jó entry, szét lehet nézni a nyitó killeket jó arányban megnyerők között. Lehet adni nekik egy esélyt, és szépen elindulhat valami.

Természetesen nem a következő Major győztest fogja senki felfedezni MM-en ez tény.

De mindenki elkezdte valahol. Coldzera, device, de még pasha is egykoron random public szervereken és MM-en kezdte. Megismertek pár embert, felfedezték őket és mára Major győztesek mind. Komoly fellendülést hozhatna, ha az MM-re bekerülnének ezek a funkciók, de természetesen csak egy jobb anticheat mellett, hogy tényleg legyen is értelme a méréseknek …

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva