Counter Strike

Magyar zászló, brutális nozoom és az elmaradhatatlan “you are my brother, my friend”


A Virtus.pro ugyan nem húzta be a V4 döntőjét, de magyar szurkolók kegyeit biztosan ők nyerték el! Őrjöngött az aréna, de tettek is érte keményen.

A Virtus.pro 2:1-re kikapott a V4 döntőjén, de ez biztosan nem a magyar közönségen múlt. A szurkolók ugyanis mindent megtettek a VP sikeréért, szinte minden körben őrült hangulatot varázsoltak a BOK csarnokba.

Ilyen hangos szurkolást még hazai pályán is ritkán kap a lengyel csapat:

 

Na persze nem csak a szép szemük miatt választották a Virtus.pro játékosait a magyarok. Pasha és a többiek sokat tettek azért, hogy elnyerjék a közönség szimpátiáját az egész rendezvény alatt. Kezdve azzal, hogy minden meccsük alatt egy magyar zászló figyelt az asztalukon a sajátjuk mellett:

Illetve nem csak mi, de ők is ismerik a “lengyel-magyar két jó barát” kezdetű mondókát. És nem csak ismerik, komolyan is veszik:

De a szavak után tettekkel is igazolták, bizony érdemes szorítani nekik egy ilyen komoly döntőben. Pasha nozoomja után sokadjára is felrobbant a közönség a meccsen:

Ezek után teljesen érthető, miért a veteránokból és rendkívül szimpatikus játékosokból álló Virtus.pro mellé állt szinte egy emberként a magyar közönség! És bár a győzelem nem jött össze, az utóbbi idők eredményeit elnézve már a döntő is szép volt a VP-től! A második hely és a félelmetes hangulat után így biztosak vagyunk benne, hogy ők is elégedettek voltak itteni teljesítményükkel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva