Counter Strike

Pashának kétszer akkora mint FalleN-nek és nem bicepsz, mi az?


A népszerűségi listán a Virtus.pro veteránja mindenkit lenyom, a fiatal sztárok viszont úgy tűnik, leszoktak a Facebookról.

Elkészült a CS:GO játékosok népszerűségi rangsora, ami persze közel sem hivatalos, hiszen hogy is lehetne mérni a népszerűséget? Egy igen nehezen számszerűsíthető szempontról beszélünk, kellett valamilyen mérőszám, amit alapul véve mégis felállítható a rangsor.

Egy reddit felhasználó úgy döntött, segítségül hívja a Facebookot, ötlete nyomán a rajongói oldal Like-száma szerint állította fel az alábbi listát.

  • Pasha győzelme azt hiszem közel sem meglepő: Papito streamel, Major MVP is volt, ezer éve játszik és a közösségi médiában is aktív.
  • FalleN második helye szintén jogos, oktató videói miatt rengetegen követik, és nem mellékesen 2016 óta folyamatosan a világelit része aktuális csapataival.
  • GeT_RiGhT már meglepőbb, hogy a dobogóra került, de ha belegondolunk, hány éve CS-zik a svéd fenegyerek, tökéletesen érthető a dolog. Már 1.6-ban is közönség kedvenc volt, és ez CS:GO-ban sem változott, ezért a 400.000-nél is jóval több követő.

A dobogó alatti nevek között túl sok meglepő név nincs a Top10-ben, onnantól viszont jönnek az igazán érdekes helyezések:

Kezdjük rögtön a brazil nevekkel a 11. helytől, szépen egymás után. TACO, Fer, coldzera és FNX egyaránt 2 Majort nyertek FalleN mellett, a népszerűségből nekik mégis kevesebb jutott. A kapitány FalleN után ők az első brazilok a listán, durva különbség, hogy FalleN közel 300.000 rajongóval többet tudhat magának bármely másik brazil játékosnál.

A brazil dömping után jó pár veterán név is felbukkan, itt van f0rest, Markeloff vagy éppen kuben is. Felettük mostanra, szép lassan eljár az idő a versenyszintű játék tekintetében.

Az viszont meglepő, hogy az újabb generáció képviselői közül egyedül NiKo-t találjuk még a Top20-on belül.

A Cloud9, Astralis, Liquid vagy éppen fnatic típusú fiatal csapatokból senki nincs a legjobb 20-ban, de még az isteni s1mple se fért be. Mondjuk neki inkább az “orosz Facebook” néven ismert VK lehet az aranybánya ezt belátjuk.

Érdeke lenne látni, hogy ugyanezek a nevek hogyan szerepelnek egymáshoz viszonyítva a Twitteren vagy az Instagramon, lehet a CS:GO fanok egyszerűen csak leszoktak a Facebook követésről. Hiszen tény és való, hogy ezek a játékosok már inkább itt aktívak, a FB profiljukat sokkal ritkábban frissítik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva