Counter Strike

Dupla bukó az AGO ellen? Hát ez mi volt, kedves HellRaisers?


Legalább az egyiket nyerni kellett volna, 3 helyet csúsztak vissza a táblázaton DeadFox-ék.

Talán már emlegethetjük no.1 lengyel csapatnak is az AGO-t, hiszen a VP újabban elég ingadóan teljesít. Ettől függetlenül a HR-nek az utóbbi időben rendre sikerült elverni őket, pláne ezeken a mapokon. Most azonban egyiken sem sikerült 10 körnél többet hozni.

DeadFox Overpasson topfragger lett a csapatban, ez sokat elmond a többiek teljesítményéről.

Bence ugyanis support a csapatban, és ha neki kell a legtöbbet ölnie, ott már nagy a baj. Éppen ezért ritka is az ilyen eset, Cache-en aztán már neki se ment. Overpasson 16:9-re, illetve 16:6-ra kaptak ki végül. Pedig szép jelenetekben nem volt hiány a HR oldalán, DeadFox duplája a füstön keresztül például egészen durva volt:

De volt itt w0xic 1 vs. 2 is:

Cache-en megvillant egyszer ISSAA is, aztán  bondik clutch-olt egy jót, ezen kívül nagyon értékelhetőt nem tudott felmutatni az együttes:

Ennél többet kell tenni a lejutásért, persze most még mindig nincs akkora baj. Ugyanis továbbra is nagyon kevés meccsük van, csak innentől meg kell nyerni a többit. Nem szabad tehát elkeseredni egy ilyen losstól, tovább kell lépni, és koncentrálni a holnapi EnVyUs meccsekre, amiket kötelezően el kell hozni.

Őket ugyanis szinte mindenki elkapta eddig, abszolút utolsók, a HR itt már nem veszíthet újabb pontokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva