Counter Strike

Egyre nagyobb a lázongás, a Valve jobban teszi ha kitalál lassan egy normális update-et. Vagy nem


GuardiaN nem először és vélhetően nem is utoljára szólt be a CS:GO fejlesztőinek.

A CS:GO legutóbbi frissítése nagy port kavart a játékosok körében. Az egykori profi Shroud és a jelenlegi világelső GuardiaN egyenesen úgy vélte, ezzel az egész játékot kinyírhatják:

“Ezzel kinyírják az egész CS:GO-t” – veszélyesnek tartják a Valve legújabb frissítését – gamer.hu

Shroud és a többi profi szerint a kiadó minden játékos ellen háborút indított, ami csúnyán megbosszulhatja magát hosszútávon. A játékosok felháborodásának okát a legutóbbi CS:GO frissítésben kell keresnünk. A Valve ugyanis egyszer csak a semmiből bejelentette: mostantól a cserék során kapott CS:GO tárgyakra is hét napos befagyasztás vonatkozik.

A negatív vélemények pedig nem álltak meg itt, a Twitteres véleményvezér Don Haci újabb lavinát indított el. A téma itt is az értelmes frissítések hiánya és a játék tönkretétele voltak.

Számon kérte a fejlesztőktől a több hónapja ígérgetett Panorama UI-t, illetve csatlakozott a legutóbbi frissítést kritizálók táborába.

Lehet Don Hacit szeretni vagy gyűlölni, de lássuk be igaza van. GAben maga ígérte be a Panorama UI-t 2017 végére, ami több hónapos csúszás már most is. És ha ez a késés nem lenne elég, akkor most itt van a cserélésre vonatkozó megszorítás.

Értelmes update helyett egy lázadást okozó újítás? Kinek jó ez?

A CS:GO fejlesztők örök kritikusa, GuardiaN természetesen ebbe a beszélgetésbe is becsatlakozott. A világelső szlovák AWP-s szerint itt már csak akkor lesz változás, ha a teljes fejlesztői gárdát kirúgják. Ami vélhetően sosem fog megtörténni.

A dolog valós problémát vet fel, még ha csak felesleges üzengetésnek is tűnik. A Valve-nak ugyanis tényleg lépnie kellene a fejlődés irányába, ha az egyszerű játékosoktól a világelső profikig mindenki panaszkodik.

A kérdés csak az, érdekében áll-e mindez a kiadónak?

Hiszen a játékosszám folyamatosan nő, a szerverek tele vannak, a versenyekre pedig egyre több pénz áramlik. Látszólag minden rendben van a CS:GO világában és a játék folyamatosan nő. Ha tehát a számokat nézzük, a Valve-nak egyáltalán nem áll érdekében a játékot fejleszteni, ami szomorú ugyan, de kétség aligha férhet hozzá.

Reméljük ez a kivárás nem bosszulja meg magát és amikor elindul a visszaesés, még lesz idejük megújulni! Időben kapcsolnak majd és nem lépik túl azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút a CS:GO-nak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva