Counter Strike

Tegnap megkoronázták az új clutch-királyt, két brutális körrel ült fel trónjára I. Bondik


Amikor minden veszni látszott, bondik olyan fordításokat villantott, hogy senki nem hitte el amit lát. Hihetetlen képsorok, csak saját felelősségre.

A HellRaisers sikereiről már korábban is beszámoltunk, a csapat izgalmas döntőn húzta be a 12 milliós fődíjat. A döntő előtt egyetlen izzadós meccsük sem volt DeadFox-éknak, de a finálé már annál szorosabbra sikerült.

Cпасибо Bence: 12 milliót kaszált a HellRaisers, DeadFox lett a döntő legjobb játékosa – gamer.hu

Hatalmas sikert aratott a HR a StarLadder meghívásos versenyén, egy hihetetlenül izgalmas döntőn verték a North ötösét. Ha szerények akarnánk lenni szívesen mondanánk azt, hogy nehéz feladatot hajtott végre a HellRaisers a 100.000 dolláros Bets.net Masters kupa megnyerésével. De ez nettó hazugság lenne, mert DeadFox-éknak egyáltalán nem volt nehéz dolguk.

Az egész döntőt nézve a legértékesebb játékos DeadFox lett. Az utolsó, minden eldöntő mapon w0xic volt a csapat legjobbja.

De a legfontosabb láncszem, a döntő igazi királya mégiscsak bondik volt!

És ehhez nem kellett neki több két körnél. Igen, két kör alapján is simán vállaljuk, hogy bizony bondik volt a mérleg nyelve ezen a kiélezett meccsen.

Történt ugyanis, hogy 11:4-es HR félidő után a North egyszercsak magára talált CT oldalon. Persze pontosan tudjuk, hogy Inferno védekező map, de 12:13-nál mikor a dánok átvették a vezetést, szinte már csak a csodában bízhatott a HellRaisers.

És a csoda meg is jött, amikor bondik 1v3-ban maradt 12:13-as North vezetésnél:

Mázli is volt benne az utolsó körben, de ezt leszámítva tökéletesen csinálta a HR játékosa. Kockáztatott és nyert!

És ami a legdurvább, a következő körben még erre is rá tudott tenni egy lapáttal!

Itt emelt egyet a téten bondik, ezúttal egy 1v4-et hozott le tök egyedül. A jelenet elég hosszúra sikerült, így két részletben tudjátok megnézni a kört, amivel a HR visszavette a vezetést 13:13 után:

Ha nincs ez a két kör, 12:15 lett volna a North-nak és vélhetően elúszik a döntő a HR-nek. Így azonban jöhetett a hosszabbítás a két brutális bondik körnek köszönhetően, és a felpörgött HellRaisers innen már nem kegyelmezett!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva