PUBG

Vigyázat! 100 éves bant osztogathat a PUBG Corp. automatizáltan!


Óvatosan a TK-val, a PUBG Corp. rendszere ugyanis a jelek szerint nem kegyelmez!

Amikor már egyre kevesebb a játékos és azt gondolnánk, hogy a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy visszacsábítsák a játékosokat az új tartalmakkal, akkor futunk bele a Mr. White-hoz hasonló esetekbe. Azt gondoltuk először, hogy egy egyedi esetről van szó, de a történet végére egyértelművé vált, hogy ez sajnos biztosan nem először fordult elő a PUBG történetében.

Az üzenet

Mr. White amikor belépett volna, hogy ugorjon egyet, a következő üzenet fogadta: A rendszer úgy érzékelte, hogy cheatelt a játékos, ezért bannolták a játékból 2118.03.13-ig, azaz egészen pontosan 100 év múlva játszhat majd újra.

Az egésszel az a bökkenő, hogy Mr. White, soha nem csalt

Nem is hagyta annyiban a dolgot, hiszen ártatlanul kapta a bant, így hát felkereste a supportot, akiknek elmesélte, hogy soha nem csalt és nem érti, hogy mire kapta a bant. A support erre azt válaszolta, hogy a rendszer automatikusan írta ki az üzenetet, valójában csapatsebzésért kapta a bant, ami ütközik a játék alapelveibe.

Amit Mr. White is elismert, valóban okozott csapatsebzést, de az csupán a baráti társaságán belül történt. Olyat soha nem sebzett le, akit nem ismert. Ez egyfajta adok-kapok játék volt közöttük, amint pedig valaki a földre került, természetesen felsegítették a knockolt társukat.

A support válasza erre a következő volt:

Megértjük, hogy szerettetek volna egy kis mókát csempészni a játékba, de ez ütközik az alapelvekkel. Az automatizált anti-cheat rendszerünk pedig ezeket is figyelembe veszi és kiosztja a bant a játékosoknak. Ezt sajnos nem tudjuk levenni, mivel nem manuális banról van szó.

Mi ebből a tanulság?

Nem szabad még csak poénból sem megsebeznünk a társainkat, a 100 éves ban ugyanis nem tréfa és másra is rádobhatja a PUBG Corp. automatizált rendszere. Ami viszont érthetetlen, hogy mi van akkor, ha téved ez a rendszer? Sehogy sem tudják feloldani a bant vagy csak a support nem akarta elárulni, hogy van erre is lehetőség? Érdekes történet minden esetre. Az újonnan bevezetett “Kövesd a gyilkosod!” rendszer is könnyen lehet a ban oka, ugyanis Mr. White állítása szerint soha nem reportolták egymást a többiekkel, de a team killt az is jelentheti, aki nézi őt az új kövesd a gyilkosod rendszeren keresztül.

Update:

Közben a PUBG kommunikációs igazgatója is felvette a kapcsolatot a játékossal, aki tudomása szerint levehető manuálisan is a ban.

Update2:

Kiderült, hogy az automatizált bant TK-ért kapta Mr. White, viszont hazudott, mert csalt a játékban, a 100 éves bant pedig emiatt kapta.

 

 

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva