Counter Strike

KennyS naná, hogy meccspontnál lőtte be ezt az életmakk duplát


Vannak olyan lövések az életben, amikor egyszerűen minden összejön. KennyS életében most jött el a pillanat, nyerték is vele a meccset.

Az ECS csoportkörében az új G2 egyelőre minden tekintetben le van maradva a többiektől. Pontból eddig csak 12-t gyűjtöttek, a mostani állapotot elnézve kb 27 pont kell majd a Top4-hez a végén. Vagyis az utolsó, még továbbjutást érő helyhez. A 12 ennek fényében igen kevéskének tűnik.

Igen ám, de a G2 a lineup változás miatt az eddig lejátszott meccsekben is jócskán lemaradt. A maximális 18 találkozónak még csak a harmadán vannak túl, a többiek már mind kétszerannyit játszottak, mint a franciák. Szóval van még idő felzárkózni az élmezőnyhöz.

Főleg, ha ilyen formában folytatja a G2, mint amit a GODSENT ellen mutattak Infernón.

Az, hogy kennyS lőtte a legtöbb killt, nem meglepő. Az viszont már sokkal inkább, hogy egy brutálisan CT mapon 11 kört hoztak terrorban! A meccs utolsó jelenete tökéletesen érzékelteti, hogyan jöhetett össze mindez. KennyS AWP-jét mintha az égiek vezették volna, ekkora mázlit ritkán látni:

Erre mondják hogy életmakk, főleg akkor ha nem csak úgy a meccs közepén akad be, hanem konkrétan ezzel nyer meccset valaki. A nullára vásárlás után ha a G2 bukja a kört 1v2-ben akkor jöhetett volna az egyenlítés, hosszabbítás és akár vereséggel is végződhetett volna az egész.

KennyS azonban ezzel az eszméletlen mázlis duplával eldöntött mindent.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva