Counter Strike

3000 meccs után feljutott az FPL-be, majd rögtön le is bukott csalással


Az FPL Challenger első helyezettje a dupla accounttal való trükközésbe bukott bele, élete nagy lehetőségét szalasztotta el.

A 17 éves nicoodoz már a profivá válás küszöbén állt, megváltotta belépőjét az FPL mezőnyébe. Az FPL-C első helyezése mellé járó meghívót azonban azon nyomban el is vették tőle, mikor alaposabban átvizsgálták előéletét.

Az FPL Challenger mezőnyébe kis túlzással bárki odaérhet, a dán srácot is csak úgy meghívták a semmiből.

De aki felkerül az FPL-be, annak már kőkeményen a körmére néznek az adminok. Sőt még a körme alá is, és egy ilyen eldugott kis zugban nicoodoz viselt dolgaira is fény derült.

A közel 3000 meccset lejátszó nicoodoz a szabályokkal ellentétes módon több accountot is futtatott egyszerre, ami még talán nem is lett volna égbekiáltó bűn. Csak hogy kiderült, az egyiket bizony korábban már letiltották, csalás miatt.

Egy korábban cheat miatt kibanolt kisaccount pedig nagyon rossz ajánlólevél az FPL-be, el is meszelték a 17 éves dán srácot. Minden hozzá tartozó accountot banoltak és ezzel 3000 meccset, több ezer órát dobott ki a kukába.

Simán lehet, hogy a kisaccount évekkel ezelőtti, a csalás mostanra már meg sem fordul a fejébe, de ezért a korábbi hibájáért most mégis nagy árat fizetett. És persze az is lehet, hogy a fő accountja nem bukott le mint a kicsi, ott már óvatosabb volt.

Ami biztos, hogy nicoodoz egy időre búcsút inthet a profi CS:GO-nak.

Megmozdulásait egyébként gyakran láttuk gyanús videókban, ám eddig semmilyen bizonyíték nem volt ellene. De csak mostanáig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva