Counter Strike

Igenis ők a legjobbak! Isten éltesse a Gamer Édesanyákat!


Ők azok akik megértik, hogy az online játékokat bizony nem lehet megállítani, és hogy nem leszünk agresszívak tőlük. Vagyis a mi drága anyáink!

Május első vasárnapja Anyák napja, a nap amikor világszerte az anyaságot ünneplik! Úgy illik, ha mi gamerek is méltóképp köszöntsük fel az anyákat!

Hiszen ő az a nő, aki:

  • megérti, hogy az online játékokat bizony nem lehet megállítani, otthagyni vagy félbeszakítani csak úgy bármikor.

  • leckeírás és tanulás után ránk bízza, mivel szeretnénk tölteni a szabadidőnket és nem tartja károsnak a videó játékokat. Örül hogy barátokat szerzünk, hogy sikerélményünk van, és rendes hobbiként tekint rá.
  • a szülinapunkra a kedvenc játékunkról csinál spéci tortát, és ajándékba az új részt kapjuk tőle, amivel már vacsora után csapathatjuk.

  • nem azt nézi, hogy függők és erőszakosak leszünk-e a játéktól, hanem hogy mennyi mindent tanulhatunk belőle. Megérti hogy rengeteg készséget fejleszthet, és támogat minket benne, örül a lelkesedésünknek.
  • néha még le is ül velünk játszani, hogy legyen közös téma és közös élmény a suli és munka után. Sőt alkalmanként még le is győz minket egy kis gyakorlás után.

Illetve előre köszöntjük a leendő gamer anyukákat is, vagyis azokat a mostani gamer lányokat, akik felnőve már mindezt maguktól tudni fogják. És nem felejtik el, mennyi mindent kaptak a játékoktól, sőt ezt szeretnék saját gyereküknek is megmutatni. Az élményeket, a barátokat, a versenyzés szellemét és a világokat, ahol kiszakadhat a valóságból.

Isten éltesse a már gamer és a leendő gamer anyákat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva