PUBG

Shroudnak már elege van a stream sniperekből


Shroud új videójában a stream sniperekre volt kiakadva, már semmi sem a régi..

Shroud az új videóját külön a stream snipereknek szentelte. A stream sniperek alatt azokat értjük, akik a streamert nézve úgy jutnak előnyhöz, hogy tudják az aktuális helyzetét. Annak idején többen is így lettek híresek, csak hogy a két legismertebbet említsem, akik szintén leginkább shroud miatt lettek felkapva: banana man és wadu hek. Ők mindketten a “békés stream sniperek” táborába tartoznak, azaz csak odafutnak a streamerhez és nem próbálják megölni őt – egyébként a PUBG ezért bannokat is osztogathat teaming címén -. Az előbb említett két stream snipert egyébként shroud is kedveli, ugyanis kreatívak voltak az elején, banana mant már annyit szívatta, hogy külön összeállítás is készült róla.

Majd egy idő után közösen játszott is velük, de mostanában már kezd elege lenni a stream sniperekből, ugyanis egyre többen akarnak hasonló módon ismertté válni,  sokan pedig meg sem próbálják megölni shroudot és korábban mondta, hogy ettől is teljesen ki van, ha játszani szeretne egyet, valóban 99 játékos ellen, abból a fele killje a stream sniperekből származik, ahogyan mondta:

“Legalább próbáljatok már megölni”

Az egész pedig a twitch új béta funkciójának köszönhető, ugyanis emiatt 1-2 másodperces csupán a delay, szóval könnyedén megtudhatják, hogy hol is van a játékos. Persze beállíthatna a saját programjában, hogy nagyobb késleltetés legyen, de akkor pedig a közönséggel való interakciót lassítja be.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva