Overwatch

Symmetra igazi playmaker lesz a rework után


Geoff Goodman elárulta, hogy a tornyai és a teleport ultija is változik a supportnak.

Az Overwatch világa is folyamatosan változik, szükség is van erre, hisz vannak alapból picit gyengébb hősök, illetve vannak olyanok is, akik az újakhoz hasonlítva elmarad a játék bizonyos aspektusaiban.

Symmetra az előbbi kategóriába tartozik alapvetően, hisz noha ránézésre nem rossz a kitje, valójában megmaradt az első pontos védekező szerep számára (annak ellenére, hogy a pajzs ultija pont ezt volt hivatott ellensúlyozni).

Képtalálat a következőre: „symmetra overwatch”
forrás: Shacknews

Várható volt, hogy előbb vagy utóbb átdolgozzák ismét, már van is pár információ arról, hogy mi fog változni Symmetrában.

Geoff Goodman fórumon árult el néhány részletet:

  • a tornyai egyetlen dologban változnak, mégpedig abban, hogy levegőben is megsemmisíthetőek lesznek – ezáltal nehezebben lehet majd csak úgy “rádobni” valakire csata közben csak azért, hogy kénytelen legyen fókuszt váltani
  • a “teleporter” ultija kapni fog egy gombot, csak annak megnyomásával lehet rajta közlekedni, de működni fog mindkét irányba! Ez olyan megmozdulásokat eredményezhet majd, mint például egy Zarya ulti blokkolása azáltal, hogy elé rakjuk a “teleporter”-t, de az immobilis hősöket, mint például Ana vagy Zenyatta is megmenthetjük a rárontó ellenféltől egy gyorsan elhelyezett portállal. Egy minimális CD van két használat között, szóval nem lehet folyamatos juke-okat művelni vele, de így is látványos lesz
Képtalálat a következőre: „symmetra turret overwatch”
forrás: Overwatch Wiki

Személyes véleményünk, hogy ez utóbbi változtatás elképesztően jó, rengeteg potenciált rejteget, ami talán elég lehet ahhoz, hogy Symmetra gyakoribb szereplője legyen a meccseknek.

Mi a véleményetek? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva