Fortnite

Nem szeretnél lemaradni a shopban lévő Fortnite skinekről? Majd mi Segítünk!


Mindenkivel megesett már, hogy elfelejtette megnézni az aktuális kínálatot és lemaradt egy jó skinről. Ilyenkor jön jól egy felület, ami figyelmeztet.

Amint azzal mindenki tisztában van, a Fortnite egyike azon kevés játéknak, ahol nem lehet bármikor, bármilyen skint vásárolni. A kinézetek ugyanis folyamatos rotációban érkeznek, folyamatosan résen kell tehát lennie az akciók tekintetében.

Cikket írni persze ezekről teljesen felesleges, de mégis örülnénk, ha valahol elérhetővé tudnánk tenni számotokra a napi kínálatot. Szerencsére a megoldás pofon egyszerű!

Képtalálat a következőre: „fortnite shop”
forrás: reddit

Úgy gondoljuk, hogy ezek a naponta frissülő skinek nyugodtan mehetnek Instagramra. Úgyhogy mától kezdve mindennap megmutatjuk nektek az aktuális shop választékot a gamerponthu Instagram profilon.

Minek nézzem meg Instagramon, ha a játékban is lehet? 

A kérdés jogos, hiszen aki mindennap játszik, annak felesleges infó. De biztosak vagyunk benne hogy lesz olyan, akik számára hasznos lesz:

  • Akad olyan is, aki belép a játékba automatikusan meccset indít, nem pedig a shopot böngészi
  • Aki délelőtt indul munkába, vagy suliba, már előre betervezheti magának a hazaérkezést követően, ha tetszik neki valami
  • Aki nem lép be rendszeresen a játékba, nem követi folyamatosan ezeket az “eseményeket”, de a telefonja mindig elérhető közelségben van, az könnyen kinézheti magának a kedvenceket
Képtalálat a következőre: „fortnite skins”
forrás: Forbes

Ha tehát úgy érzed, hogy beleesel az egyik kategóriába, akkor ide kattintva tudsz követni minket Instagramon. A skineken kívül persze igyekszünk más bejegyzésekkel is kedveskedni a Fortnite rajongóknak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva