Counter Strike

Lehet szeretni vagy utálni, de az biztos hogy ő a legnépszerűbb CS:GO szakértő a Twitteren


Thooorin megosztó személyisége egyenes út a sikerhez, kilométerekkel előz mindenkit a népszerűségi statisztikákban.

A CS:GO világ pletykái, a történésekkel kapcsolatos vélemények és a játékosoknak való beszólogatás első számú felületévé vált mostanra a Twitter, szinte mindenki itt keresi az infókat.

Elismert szakértők, kommentátorok és újságírók, valamint önjelölt bréking-terjesztők és streamerek egymást túllicitálva biztosítják az örökös pezsgést.

A nagy zajból azonban kiemelkedik három név, akikre a leginkább odafigyel a publikum:

3. lurppis

2011 júniusában regisztrált a Twitteren, ami akkor már 5 éve pörgött, mégis sikerült a @tomi nevet lestoppolnia magának. Névjegye szerint jelenleg az Immortals CS:GO csapatának menedzsere, ami azért is érdekes, mert jelenleg nincs CS:GO ötöse a szervezetnek. De mindannyian tudjuk, hogy a tervek szerint ők igazolják majd le az SK jelenlegi csapatát, szóval annyira mégsem meglepő a dolog.

Az egykori finn játékos elemzőként, érdekes és hasznos statisztikák tudoraként szokott a közönség elé lépni. Oldala nem egy retweet halmaz, sokkal inkább saját maga által gyártott kontentek tárháza. Ha meg is oszt másoktól, általában személyes kommentárral teszi.

Itt tudjátok bekövetni

2. DonHaci

Na ő már teljesen más világ, a tökéletesen ellentétes véglet. Pletykák, forgatások, mémek és szájkarate mindenütt az oldalon. Trollkodásban egyszerűen nincs párja, legutóbb például még a NiP-et is megetette egy kamu infóval.

Nevét átírta a mostanában Kérdezz-Felelek mesterré váló John McDonald nevére, és bekamuzott egy CZ update-et:

Igazi központi, közösségi figura, akit bár nehéz komolyan venni, ő nem is várja ezt el senkitől. Még magától sem.

Itt tudjátok bekövetni

1. Thooorin

A full profi lurrpis és a trollkodó DonHaci tökéletes keveréke, akinek népszerűsége kb pont a másik két dobogós együttes értékének felel meg. Thooorin cikkeket ír, podcasteket és interjúkat bonyolít, helyszíni elemzőként versenyekre jár, de ezek mellett mindig szakít egy kis idő beszólni a profiknak is.

Stílusa és véleménye egyaránt megosztó, de a számokból is látszik, a közönség nagyon is vevő rá.

Ahogy a kép mutatja, még az “Év Esport Újságírója” díj győztese, Richard Lewis is messze elmarad mögötte. Közösségre gyakorolt hatásával senki nem tud versenyezni, szókimondó stílusával tarol a Twitteren:

Egyszóval lehet szeretni vagy utálni, de egy biztos. Szó nélkül nehéz elmenni Thooorin mellett.

Itt tudjátok bekövetni

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva