Counter Strike

A VACnet már jó, de a legális wallhacket még mindig nem javította a Valve


Az egyik következő UPDATE egyik kötelező eleme lehetne, a graffitik ugyanis már megjelenésük óta inkorrekt előnyt biztosítanak.

Amikor a graffitik megjelentek, a játékosok egyből keresni kezdték a lehetőséget arra, hogyan lehetne ezt a komoly meccseken is megfelelően használni.

Kezdetben a bait faktorra gondolt mindenki, és egyből keresni kezdték a lehetőségeke. Főleg a fejformára hasonlító, kerek graffitikre, hiszen azok okozhatnak csak igazán kellemetlen meglepetést. Egy doboz vagy egy kocsi mögé fújva őket, tökéletes megtévesztés, ami egy kilógó fejnek tűnik:

Aztán felfedeztek egy még érdekesebb felhasználási módot, méghozzá azt, hogy a graffitik az üvegfelületek csak egyik oldalán látszanak. Arról az oldalról, ahonnan az üvegre fújják őket átláthatatlanok, a másik oldalról viszont mintha semmi sem lenne ott.

Hiába találta meg azonban a közösség villámgyorsan ezeket a hibákat, a problémát azóta sem sikerült javítani. “Kit érdekel Office” merült most fel biztosan sokakban, de van egy rossz hírünk.

Akár versenyen is használható a mapokon, egy Majoron is simán bevethetné bárki.

Nuke ugyanis tele van védekezésre alkalmas üvegfelületekkel, amik szinte könyörögnek érte, hogy graffiti fújjanak rájuk. Meg is kerestük őket direkt a mostani UPDATE-ek után.

Távolról fogalmad sincs róla, hogy van-e mögötte valami, a túloldalról viszont vígan lehet aprítani. Hiszen hiába a mostani frissítések, ez a hiba még mindig működik.

A VACnet egyre nagyobb ereje után az ilyen apróbb, ám legális csalásnak számító dolgokra is reméljük lesz ideje a Valve-nak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva