Fortnite

Épp bukod a High Groundot? Használj piramist az ellenfél blokkolására!


Hasznos tippre bukkantunk az interneten.

Lépcső, egyenes, fal. Ha a játékosok nagy részét megkérdeznénk, hogy mely elemeket építették be a Fortnite repertoárjukba, jó eséllyel ez lenne a válasz. Megkockáztatom, hogy néhányan át se rakták F4-ről valami elérhetőbb billentyűre a piramist, mert elég szituációs darabról van szó.

Bő egy hónapja megosztottunk veletek egy tippet, mely az említett elem használatára ösztönöz, akkor az ablakokon való bemenetelt elősegítő aspektusát vizsgáltuk meg.

Fortnite Tippek – Használj piramist, mert nagyon megéri!

Most azt mutatjuk be, hogy ha olyan helyzetbe kerülünk, ahol pusholunk az ellenfélre és egy leheletnyivel, de bukjuk a high groundot, (vagyis, hogy mi érkezünk magasabbra) akkor megoldhatjuk azzal, hogy az ellenfél lépcsőjének tetejére rárakunk egy piramist, így blokkolva a felfele építést.

Good tip for when someone ramps over you, place a pyramid on top to block them off ( credit to YT/Stormorax ) from FortNiteBR

Utána már “csak” annyi a dolgunk, hogy mellé érkezzünk és magasabbra építsünk.

Gondolhatnánk, hogy egy padlóval is elérhető, de az több counterplay lehetőséget ad az ellenfél számára, mert ugye építés közben van egy pici idő, amikor át lehet “csúszni” az éppen épülő elemen (mint ahogy ezt fort építésekor, lépcsőre felugrásnál is alkalmazzuk), a piramis pedig megemelkedik (és nem is úgy van programozva ilyen szempontból, mint a padló).

Nem azt mondjuk, hogy ezzel a piramis lesz az első számú forma, amit be fogunk vetni a játék során, de még pár ilyen hasznos tipp, és elképzelhető, hogy komoly tényezővé válik a viszonylag ritkán használt elem.

Ti szoktátok használni a piramist? Ha igen, milyen helyzetben?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva