Fortnite

Megvan a világ legjobb duója?! Íme a Top 5 akció az eheti Friday Fortnite kupáról!


Ha igazán szereted a minőségi Fortnite eseményeket, akkor a minden pénteken megrendezésre kerülő rendezvényt neked találták ki!

A Fortnite nagyjai minden pénteken egymásnak esnek, hogy kiderüljön, kinek a zsebében landol a győzteseknek járó 10,000$. A Friday Fortnite mini-torna az UMG Events találmánya, s akkora siker, hogy játszi könnyedséggel meg tudják rendezni hétről hétre a 20,000$-os nyereményalappal rendelkező versenyt. Olyannyira nagy a hype Amerikában, hogy például nem egyszer történt meg az az eset, hogy a Friday Fortnite közvetítést többen nézték online egy időben, mint a The Walking Dead legújabb részét. Ami azért nem kis teljesítmény. A díjazás a következőképpen alakul: az első helyezett 10,000 dollárral gazdagodik, a második 7,000-et vihet haza, míg a harmadiknak “csak” 3,000 jut. Persze ezeket az összegeket még két részre kell osztani, ugyanis a Friday Fortnite egy kizárólag duóknak rendezett torna, így a nagyágyúk nemcsak egymás ellen, de együtt is bizonyíthatnak hétről hétre.

A lebonyolítás igazán rendhagyó, killeken alapszik az egész kupa, ami Squad módban van lebonyolítva. Ez azért fontos, mert két duó versenyzik egyszerre, egy csapatban. Értelemszerűen mindkettő csapat a maga útját járja, szimplán csak együtt ugranak be Squadként a térképre és indul a hentelés. Az a duó nyer, amelyiknek összesen több killje lesz a játék végére, vagy addig, amíg el nem terül mindenki.

 

Az eheti Friday Fortnite fordulót a FaZe Clan kiválóságai – Tfue és Cloak – nyerték, ami azért nagy dolog, mert nekik ez volt a harmadik Friday Fortnite győzelmük. Érdekesség, hogy más duó rajtuk kívül még csak duplázni sem tudott, nemhogy triplázni!

Persze sokan csak a hatalmas akciókért nézik a pénteki tornákat, s ezt teljes mértékben megértjük, ugyanis van ilyenkor minden, mint a búcsúban! Íme a Top 5 legjobb megmozdulás az eheti Friday Fortnite rendezvényről:

5. AimbotCalvin egyedül takarítja ki Dusty Divot-et

 

Nem rossz mozdulatsor egy Overwatch játékostól! Igen, AimbotCalvin elsősorban egy Overwatch játékos, ám még ő sem tud ellenállni egy kis pénteki Fortnite mókának. Főleg ha a nyereményalap 20,000$! Az ő szórakozását most egy egész csapat sínylette meg, látszik a lövöldözős múlt, azok a Burst lövések egészen jól vették fel az ellenfelek mozgását. Ennyit számít a high ground!

4. KingRichard bemelegít Pleasant Parkban, aminek a végeredménye 5 kill!

 

Szinte nem is lehet látni fölösleges egérmozgást a Fortnite Streamer játékában, mind AR-rel, mind pedig Shotgunnal tudja mit kell csinálni. Egy killekre épülő versenysorozatban jól tud esni egy ilyen start…

3. Ninjának nincsenek távolságok, magabiztos sorozatot húzott

 

A legnézettebb Fortnite streamert nem csak azért követik több százezren, mert extravagáns a hajzata. Többek között azért, mert olyasmiket művel a pályán, amikre más nem nagyon képes. Ezúttal Bemutatta, hogy a Scoped AR és a Sniper kombináció igenis meghatározó lehet egy ilyen kaotikus tornán.

2. Myth beállítja az új Fortnite Friday rekordot – Egy meccs alatt 24 kill!

 

A korábbi rekord 23 volt, amit elértek a UMG rendezésében lebonyolított Friday Fortnite kupán. Ezt TSM Myth egy killel megdöntötte, amikor társával TSM Hamlinzzel azon voltak, hogy bejussanak a nagy döntőbe a vigaszágról. Három mérkőzést sikerült is nyerniük a vesztesek ágán, ám az utolsó pillanatban elhasaltak, így “csak” a harmadik hely és a 3,000$ jutott nekik ezúttal.

1. HighDistortion beállítja Myth rekordját a döntőben – Ő is 24 killel zár egy menetet!

 

Nem volt sokáig egyedüli kill rekorder Myth, ugyanis a TSM által szponzorált streamer, HighDistortion a nagy döntőben szintén összekanalazott magának 24 killt miközben a FaZe Clan duójával viaskodott társával, Avxry-vel. A hatalmas teljesítmény ellenére a győzelem ezúttal sem jött össze HD-éknek, már nem először veszítettek profik ellen Friday Fortnite döntőt. Ám azért abban biztosak vagyunk, hogy a rekord és a 7,000$ nyeremény azért valahogyan enyhíti majd HighDistortion “szomorúságát”.

Ti szoktátok követni a Friday Fortnite szériát?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva