Counter Strike

A FaceIT tagad minden vádat smooyával kapcsolatban, de pár érdekesség is előkerült


Ezúttal a FaceIT sem hagyta szó nélkül smooya ügyét.

A mai nap felröppent hír smooya korábbi VAC és FaceIT banos accountjait természetesen sem a közösség, sem pedig a FaceIT vezetősége nem nézte tétlenül. A korábbi információk szerint smooya és quzaa egy és ugyan az a személy, most pedig a FaceIT projektvezetője, Mikey nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

“A smooyát ért vádakkal kapcsolatban, a VAC banos accountok eléggé felületes feltételezések voltak. Újra meg szeretném erősíteni, hogy teljes mértékben átvizsgáltuk az ügyet és 0 egyezést találtunk az accountok között.  …. A két személy teljesen eltérő egymástól, Owen fiókjai közül többet is megtaláltunk, egy másik személyről van szó”

Az ügyhöz hozzátartozik az is, hogy míg smooya a Liquipedia oldalán egyáltalán nem említi a Playcasters csapatot (ugye ebben játszott állítólag a ban idején), pedig előkerült egy kép, amin ő szerepel a már jól ismert logóval a mezén.

Érdekes történet az biztos, főleg hogy a játékos nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban. Mindenki döntse el maga, hogy mely információknak hisz.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva