Gaming

Szexi anime karakterekkel próbálkozik az eddigi legbizarrabb battle royale játék


Még csak közel sincs az év vége, a br játékok pedig még mindig szállingóznak.

Az utóbbi időben kicsit alább hagyott a battle royale-őrület, de ez nem igazán zavarja a BadDoge fejlesztőit, akik úgy tűnik, hogy próbálják kisajtolni az utolsó cseppet is az játékmódból. Tényleg láttunk már jó pár olyan játékot, ami a PUBG-ből merített ihletet, volt aki viccesre vette a figurát és volt, aki még viccesebbre, de a Hentai Battle Royale-t már mi sem tudjuk hova sorolni.

A trailerből először azt gondoltuk, hogy ez egy poén csupán, pedig nagyon úgy fest, hogy a fejlesztők ezt komolyan gondolták, hiszen július végére bárki beszerezheti majd Steamen a játékot. A játék oldalán egyébként single player játéknak van titulálva egyelőre, de ez feltehetően csak elírás lesz, mivel a br játékok lényege épp a multi player lehetőségekben rejlik.

A készítők járműveket, rengeteg fegyvert, anime csajokat és némi mini-hentai játékokat is ígértek, bármit is jelentsen ez utóbbi. Ami viszont a bemutatóvideóban látszik, az a gyenge grafika, az animált mozgás teljes hiánya és a kietlen pálya. Kíváncsiak vagyunk, hogy mekkora siker lesz ez a játék megjelenése után.

Itt találjátok a játék Steam oldalát és minden további információt, na meg a csodálatos trailerét a játéknak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva