Fortnite

A láma nerf óta még kevésbé éri meg: így lehetne metába hozni a Vending Machine-t


Fegyverfejlesztés lehetne a megoldás az elhanyagolt Vending Machine-re.

Bő egy hónapja már annak a sokak által (jogosan) túlzónak vélt nerfnek, amely a lámát érintette: korábban 500 nyersanyagot adott mindenből, melyet 200-ra csökkentettek.

Mivel amúgy is ritka tárgy a láma, ezért nem mondanánk, hogy alapjaiban írta volna át a Fortnite metáját ez a változtatás, de nem lehetett szó nélkül elmenni mellette – a legjobban egy másik eszközt érintett indirekt módon a nerf.

Ez nem más, mint a Vanding Machine, mely (aki esetleg nincs tisztában vele) arra jó, hogy X mennyiségű nyersanyagot (ritkaságtól függ, hogy 100-200-300-400 vagy 500-at) beváltsunk egy fegyverre, vagy egyéb tárgyra.

Képtalálat a következőre: „láma fortnite”
forrás: ArtStation

Szürke gépezetbe nagyjából sosem éri meg befektetni, minimum kell egy zöld Vending Machine (és pl. egy ritkasága ellenére nem annyira gyakori, de annál erősebb Tactical Shotgun), hogy megüsse az ember ingerküszöbét.

Igen ám, de már 200 fa sem kevés (a többiről nem is beszélve), így amellett, hogy a lehetőségek eléggé limitáltak (elméletileg 3 tárgy közül választhatunk, gyakorlatilag viszont igencsak ritka, hogy kőből, de főleg fémből áldozzunk erre – ha egyáltalán van miből), nem is szívesen váltjuk be a nyersanyagunkat.

Képtalálat a következőre: „vending machine fortnite”
forrás: eurogamer

Itt jöttek képbe a lámák, melyek egyrészt kibővítették lehetőségeinket ténylegesen háromra, másrészt megengedték azt a luxust, hogy cseréljünk a géppel, elvégre ha el is megy pár száz valamelyik nyersanyagból, még mindig van a többiből bőven.

Ez a nerffel megváltozott, 200 matéria egy komoly fegyverre biztos nem elég, és amúgy is szívesebben tartogatja harcokra az ember.

Ezt lenne hivatott egy közösségi ötlet megváltoztatni, melynek lényege, hogy a Vending Machine helyett/mellett, vagy szimplán annak fejlesztésesképp lenne egy úgynevezett Alpaca-Punch Machine, ami nem fegyvert adna, hanem fejlesztené azt, ami nálunk van.

Alpaca-Punch Machine - Upgrade Your Gun's Rarity For Materials
forrás: imgur

Megválunk 200 fától és egy epic Rocket Launchertől, cserébe kapunk egy legendary verziót ugyanebből. Ennél talán nem észlelhető még akkora különbség (mindösszesen 5 sebzés), de például egy kék AR-Epic SCAR csere már jóval vonzóbb, hisz ott egy pontosabban célzó fegyvert is kapunk, nem csak plusz statokat.

Ellensúlyozandó a randomitást, és azt, hogy ne egy újabb szituációs tárgyról beszéljünk, működhetne úgy, hogy amilyen fegyvert “bedobunk” azt autimatikusan eggyel nagyobb szintre emelné – így nem lenne az, hogy találunk egy ilyen gépet, de nem tudjuk használni, mert nem az van nálunk, amit éppen a masina fejleszteni tudna.

Ti használnátok az Alpaca-Punch Machine-t?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva