Counter Strike

144 Hz-es képernyővel és 8. generációs Intel procikkal támadnak az új ASUS laptopok


A ROG család új atomerőmű gamer laptopjai és PC-i immár itthon is elérhetőek, 200 000-től közel másfél millióig terjed a skála.

Az ASUS ROG hazai képviselete exkluzív esemény keretein belül mutatta be a jövő gamer PC-it és laptopait, melyek idén nyártól már nálunk is kaphatóak. Volt itt a 144 Hz-es notebooktól a mágneses teljesítménynövelésen át egészen a tuningolható csúcslaptopig minden.

Új Gamer laptopok

ROG Strix SCAR II és Hero II

A látszólag teljesen megegyező eszközt valójában két teljesen különböző célra képezték ki. A SCAR-t kizárólag FPS és BR játékokra fejlesztették, a HERO pedig a MOBA játékok mellé tökéletes.

Mindkettő 144 Hz-es képernyővel hasít, beépített Gamer billentyűzettel. Többantennás Wi-Fi technológiájuk világelső felszerelés, nehogy ledobjon a net játék közben. Minden ízükben Gamereknek szánt bestiák:

Kezdő ár (augusztustól kapható): 429 900 Ft-tól

ROG Zephyrus M

A világ legvékonyabb GTX 1070 Gamer laptopja, amely az asztali PC-ket is bealázza. A brutális teljesítmény egyik titka a léggyorsító technológiában, és az ívelt ventillátorokban rejlik. Anélkül hűtik és csndesítik le laptopot, hogy az a teljesítmény rovására menne.

Kezdő ár: 599 900 Ft

ROG G703

Egy igazi szörnyeteg, gyárilag túlhúzott i9-8950HK processzorral a szívében, egészen 4,8 GHz-es sebességig bírja. A GTX 1080 videokártya és a 8 GB-os VRAM szintén tovább húzható.

17,3 hüvelykes és 144 Hz-es képernyővel,ultragyors válaszidővel bármely AAA játékot szaggatásmentes grafikával viszi akár Ultra grafikai beállítások mellett is.

Kezdő ár: 1 299 000 Ft

Új asztali PC-k

ROG STRIX GL12

Processzora az előző generációkénál 50%-al jobb teljesítményre is képes, ami még az Interl Turbo Boostnál is gyorsabb. A benne lévő GTX 1080 segítségével hihetetlen gaming és VR látványt biztosít, képszaggatás nélkül.

Belső kialakítása és egyszerű kábelvezetése miatt tökéletesen bővíthető.

Kezdő ár: 206 900 Ft

ROG Huracan G21

8. generációs i7 processzor pipa, GTX 1080 kártya megvan, 32 GB-os DDR4 memória szintén okés. Ilyen gépet lehet már láttatok, de a Huracan mágneses teljesítménynövelő technológiáját még biztosan nem.

A Huracan egy egyedi mágnessel biztosított oldalsó fedéllel rendelkezik. Ezt lehet kinyitni, hogy több levegő jusson a rendszerbe, javuljon a CPU és a GPU teljesítménye. A szabadalmazott mágnes felnyitása fokozza a légáramlást a rendszer felé a jobb hűtés érdekben, melynek eredményeképpen a belső érzékelők

11%-os CPU és 8%-os GPU teljesítmény-növekedést váltanak ki.

Kezdő ár (augusztustól kapható): 319 900 Ft

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva