Counter Strike

VIDEÓ – Tényleg létezik a 360°-os noscpoe AWP kill, Happy tétmeccsen mutatta be


Lement az új Tempo Storm bemutatkozó meccse, Happy MVP lett és összehozta ezt a legendás 1v3 szitut is.

Az EnVyUs felbomlása hatalmas kérdőjelet hagyott maga után a játékosok sorsát tekintve. A többség Leftout néven még megpróbált Majorra jutni, de már a Minor zárt kvaliról is kiestek. Happy és RpK másfele vették az irányt, ők a Tempo Stromban leltek új csapatra.

Az első hivatalos meccsén parádésan teljesített az új ötös, Happy újra régi önmagát idézte.

Védekezésben tökéletesen bánt az AWP-vel és a dezivel egyaránt, támadásban leginkább a lurker szerepben tündökölt. A 3DMAX elleni meccsen tehát mindkét előnyös oldalát megvillantotta, végül 33 killel és 1.39-es ratinggel a meccs legjobbja lett. Ilyen is ritkán történt már a francia irányítóval, lehet tényleg csak a váltás kellett neki.

CT oldalról ezt a lényegében 1v3 szitut emelnénk ki, hiszen innocent a fasorban sem volt, amikor Happy aprított. Két kill a dezivel, utána pedig egy 360°-os noscope, mintha ez a vilég legtermészetesebb dolga lenne.

Terror oldalon pedig a lurker szerep csúcsát láthattuk tőle az utolsó előtti körben. Tökéletes időzítés, tökéletes aim és tökéletes hidegvér.

Az LDLC-EnVyUs időszak után úgy tűnik a hatalmas váltás jót tett Happy-nek. Az immár sokadik EU skillmix a FaZe, mousesports és Imperial sikerein után bebizonyíthatja, nem csak a hosszas válogatás, a kimaradottak összegereblyézése is eredményes lehet. A franciák ugye az EnVyUs-ból forogtak, fox feje fölül megszűnt a dignitas EU lineup, HS-nél ugyanez történt az OpTic esetében. Innocentet a Sproutból rakták ki, de így öten most szépen egymásra találtak. Meglátjuk milyen messzire viszik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva