Counter Strike

Thorin századjára is tökön rúgta magát, ezúttal a mousesports-nak próbált meg beszólni


A megosztó elemző ezúttal Snaxt kóstolta be, de mint már annyiszor mostanában, itt sem lett igaza.

Thorin a FaZe vs. mousesports első mapja után gondolta úgy, hogy itt az ideje valami okosat mondania. A FaZe ugyanis belopta a mouz pályáját és 16:11-re nyerte a mapot. Thorin meglátta a lehetőséget és lecsapott, sima FaZe győzelmet jósolva. De persze nem állt meg itt, élesen kritizálta a mousesports mappoolját és Snax teljesítményét.

Sőt, a végére annyira felbátorodott saját okfejtésén, hogy még messzebb merészkedett. A mousesports sikereit alapjaiban kérdőjelezte meg, mondván csak Infernón és Mirage-on tudnak nyerni. Ennek fényében pedig csak feleslegesen foglalják a helyet az elit csapatok között.

Nos a karma alaposan megtréfálta az elemzőt, a mousesports ugyanis egyből megnyerte Cache-t és elvette a FaZe mapját. Aztán 2:1-re az egész meccset megnyerte, a Thorin által bénának nevezett Snax pedig a csapat második legjobb játékosa lett.

A csapat nem is tudta kihagyni a ziccert, egy GIF segjségével válaszoltak Thorinnak. Úgy tűnik mégsincs akkora szarban a csapat.

Thorin ezzel újabb hatalmas öngólt lőtt, tovább ásva 2018-ban elkezdett mellőzés-gödrét. A régen mindenhova meghívott elemző ugyanis idén látványosan kevés szerepet kap. Az ELEAGUE indította a lavinát, tavaly kijelentette, hogy a jövőben nem hajlandó Thorinnal dolgozni, megosztó személyisége miatt. Ezt több szervező is követte, idén ez akkorára nőtt, hogy 12 Premier tornából csak 3-ra hívták el.

Februárban és júniusban a StarLadder stáb tagja volt, nyáron pedig az ESL One: Köln jutott neki.

Aki azt gondolná, hogy egy elemző a nagy események 33%-án kívül úgyse tudna többet bevállalni, rögtön hoznánk is két ellenpéldát:

  • Moses, az amerikai mezőny legnagyobb ismerője 12-ből 11 Premier tornán vett részt elemzőként idén. Egyedül a WESG kínai döntőjére nem hívták el.
  • YNk, az egykori profi játékos 12-ből 9 Premier versenyre utazhatott eddig az évben. Neki is a WESG, valamint az ECS 5 döntője és az ESL One: Belo Horizonte maradt ki.

Ehhez képest Thorin 3 versenymeghívása tényleg fájóan kevés. Ennyire leírta volna magát, megosztó véleményével és folyamatosa beszólásaival? Vagy egyszerűen csak eljárt felette az idő, és jöhetnek a fiatalok? Moses 31, YNk 26 éves, Thorin 35-jével szemben, akár ez is döntő szempont lehet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva