Gaming

Ez villámgyors volt: még hivatalos megjelenése előtt nerfelik a játék történetének legbrokenebb lapját


Megérdemelten gyengül a Royal Recruits.

Nincs egy hete, hogy egyáltalán kipróbálhatták a szerencsésebbek a Clash Royale legújabb lapját, a Royal Recruits-ot, máris lecsap a nerfhammer.

Itt az új event: így ütheted ki a legújabb lapot, a Royal Recruits-ot!

Noha hivatalosan csak 12 nap múlva fog megjelenni (eddig csak challenge során játszhattunk vele, illetve aki kiütötte, az már normál játékban is), az már most látszik, hogy nagyon broken a lap – talán a Night Witch volt ennyire erős utoljára megjelenéskor.

Jön is rá még augusztus előtt a hotfix, a Clash Royale Twitter oldalán láthatjuk a bejelentést.

A probléma a lappal a következő: amellett, hogy 6 elixirért pofátlanul olcsó, egyszerűen lehetetlen költséghatékonyan counterelni. Mindkét vonalon masíroznak (3-3) katonák, így 1-1 lapot kell belerakni a kivédekezésükbe.

Az sem mindegy, hogy milyet, vagy swarm (Goblin Gang), vagy térsebzős kell (Valkyrie, aki egyébként a recruitok hatótávolsága miatt nem tudja elérni mindet, távol marad tőle minimum 1, így egyszerre még ő sem tudja sebezni őket) ellenük.

52%-os használati és 59%-os győzelmi rátával rendelkeznek a Royale API szerint.

Előbbivel első helyen vannak úgy, hogy még messze nincs meg az összes játékosnak!

Utóbbinál pedig második, csak a Royal Hogs (62%) előzi meg őket, de kis használata miatt (3%), nem is releváns igazából a listán.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a gyengítés iránya, de ha tippelni kéne, akkor a költségét fogják felvinni. Ésszerű lenne, hisz azt az egyedi mechanikát kár lenne elvenni, hogy két vonalat támad egyszerre, de jelenlegi formájában nem lehet védekezni ellene költséghatékonyan.

Egy kis mém a végére:

forrás: Reddit

Hát igen, úgy tűnik a Royal Recruits megalkotásakor szabadságon volt a fejlesztő csapat.

Szerk: a Bats lapot is nerfelték még megjelenés előtt, így nem egyedülálló ez az eset, ettől függetlenül figyelemre méltó.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva