PUBG

Ők a legnépszerűbb PUBG streamerek


Beleástuk magunkat a twitch nézettségi statisztikáiba és a legnépszerűbb PUBG streamereket kerestük.

Ezúttal annak jártunk utána, hogy ki jelenleg a legnézettebb PUBG streamer a twitch-en. Mivel nem minden streamernél látszik, hogy mennyi feliratkozóval rendelkeznek,ezért a Twitchstat oldalát vettük segítségül, ahol nagyszerűen monitorozva van minden csatorna a twitch-en, így megtudhatjuk azt, hogy kinek mennyi feliratkozója, követője, nézője van, de még olyan apró részletek is megtalálhatóak az oldalon, hogy hány feliratkozást ajándékoztak az egyes csatornákra, szóval tényleg baromira részletes az egész.

Átlagos nézőszám

Nézettségben Shroud és a Doc között átlagosan 10 ezres a különbség, hiába van annyi effektje, egyedi jelenete Dr. DisRespectnek, úgy tűnik, hogy shroud ex-profi karrierje és az ezzel együtt járó ismeretség többet nyom a latba. Persze ettől függetlenül a doktornak sincs szégyenkezni valója, hiszen mindezek ellenére bőven a top 10-ben van még így is a streamer.

Feliratkozók

Az elmúlt 30 napban shroudnak van a 2. legtöbb feliratkozója a twitch-en Ninja után, Dr.DisRespectnek pedig csupán kevesebb,mint a fele, persze azért 22 528 subbal rendelkezni sem rossz dolog. Ez azt jelenti, hogy a doc több, mint 56 ezer dollárt, shroud pedig 118 500 dollárt keres csak a feliratkozókkal, de Ninja még ezen is túllő, a maga 185 ezer dollárjával. A szebb napokat megélt Summit pedig jelenleg a 10. helyen áll 14 334 feliratkozóval.

Egyébként mielőtt azt hinnénk, hogy Doc és shroud óriási versenyben van egymással, érdemes megnézni Dr.DisRespect legutóbbi VOD-ját, amiben elmondta,  hogy shroudot a legjobb PUBG játékosnak tartja, emellett egyébként meglehetősen jó viszonya van kettőjüknek.

A hazai szekció

A VR-os srácokat nehéz lekörözni a hazai mezőnyben

Ha a hazai streamerekre vagyunk kizárólag kíváncsiak, akkor az első helyen a WeAreTheVR áll, a srácok az elmúlt 30 napban 44 órán keresztül közvetítettek PUBG-t, de mint tudjuk Jani és Pisti bizony rengeteg játékkal játszik, de még mindig a PUBG-t streamelik a leggyakrabban. Őket pedig egy hardcore-abb PUBG streamer követi Konti személyében, A harmadik helyen pedig a FéregTV áll Csabival az élen, majd utána következik FoDa és dre3dd.

A hazai streamerek sorrendjét a nézők által a csatornán töltött idő alapján vetettük össze.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva